|
-
13/04/2016 00:12
איך אפשר להרויח בפוקר לייב אם משחקים כזה קצת לעומת אונליין?
אני משחק משהו כמו שנה עם חברים פוקר ובהתחלה עשינו טורנירים אבל לפני חודש עברנו לקאש ועשינו 5 ססשנים כבר.
עכשיו הקטע הוא שכן אני מרוויח כי הם ממש כבשים ויש שם רק שחקן אחד שהוא טוב אבל גם אם בערך אני מרוויח בממוצע משהו כמו 60BB כי אנחנו משחקים על פני איזה 4 שעות רק איזה 100~120 ידיים אז איך אפשר להרוויח משהו משמעותי אם מה שאני עושה בשעה באונליין עושים ב4 שעות בלייב וגם זה רק אם אני שולחן אחד משחק
-
-
-
13/04/2016 01:51
הולכים כיוון בסכום גבוה ומצ'אנסים
-
-
פלאש
13/04/2016 09:03
ענית לעצמך, בלייב יש הרבה יותר כבשים
-
-
13/04/2016 12:19
במקור פורסם על ידי noniz
ענית לעצמך, בלייב יש הרבה יותר כבשים
אבל למרות שיש כבשים אם אתה משחק באונליין בשעה מה שאתה עושה ב4 ססשנים של לייב איך אפשר להרוויח ככה סכום משמעותי? כי גם אם אתה תרוויח נגיד 30BB/100 בלייב שזה ווינרייט מפלצתי באונליין עדיין זה לא יהיה הרבה כי יקח לך מלא זמן כל 100 ידיים
-
-
רביעייה
13/04/2016 12:21
במקור פורסם על ידי tryharder
אבל למרות שיש כבשים אם אתה משחק באונליין בשעה מה שאתה עושה ב4 ססשנים של לייב איך אפשר להרוויח ככה סכום משמעותי? כי גם אם אתה תרוויח נגיד 30BB/100 בלייב שזה ווינרייט מפלצתי באונליין עדיין זה לא יהיה הרבה כי יקח לך מלא זמן כל 100 ידיים
אי אפשר להרוויח בפוקר. נקודה. ככל שתפנים את זה מהר יותר יהיה לך יותר קל להמשיך ולחיות את חייך.
-
2 המשתמשים הבאים הודו לplsFold על ההודעה המועילה:
ace-ass (13/04/2016), pokerpedia (14/04/2016)
-
סטרייט
13/04/2016 13:45
במקור פורסם על ידי plsFold
אי אפשר להרוויח בפוקר. נקודה. ככל שתפנים את זה מהר יותר יהיה לך יותר קל להמשיך ולחיות את חייך.
כל חיי שיקרו לי :*/
-
המשתמשים הבאים מודים ל dreamlogic על התגובה המועילה:
-
13/04/2016 15:42
במקור פורסם על ידי tryharder
אני משחק משהו כמו שנה עם חברים פוקר ובהתחלה עשינו טורנירים אבל לפני חודש עברנו לקאש ועשינו 5 ססשנים כבר.
עכשיו הקטע הוא שכן אני מרוויח כי הם ממש כבשים ויש שם רק שחקן אחד שהוא טוב אבל גם אם בערך אני מרוויח בממוצע משהו כמו 60BB כי אנחנו משחקים על פני איזה 4 שעות רק איזה 100~120 ידיים אז איך אפשר להרוויח משהו משמעותי אם מה שאני עושה בשעה באונליין עושים ב4 שעות בלייב וגם זה רק אם אני שולחן אחד משחק
בלייב הרמה כלכך נמוכה שאפשר להרוויח הרבה יותר מאונליין למרות ההבדל העצום בכמות הידיים במידה שאתה טוב את הפילד ומשחק בסכומים המתאימים.
כמובן שמקצוענים מקסימום יכולים להרוויח אולי יותר באונליין בגלל המסה העצומה של הידיים שהם משחקים אבל אתה לא שם.
יש גם שמעדיפים אונליין מטעמי נוחות.
-
-
13/04/2016 16:42
קאש לייב בארץ זה כמובן המשחק הכי ריווחי,
אם זה בסכומים סבירים ומעלה אז הכסף גבוה יותר משמעותית
ממשחק אונליין,אם אתה משחק 10-20 אגורות ירידה 20 שקל אז
כבר עדיף אונליין.
כמו שציינו לפניי הרמה או האין רמה של 90 אחוז לפחות מהפילד ממזערת
את הנזק של המיעוט בידיים ומאפשרת להרוויח יותר מאונליין משמעותית.
אגב גם רגים מקסימום אונליין בכל הלימיטים פשוט ירוויחו יותר לייב מהסיבות האלה
-
-
13/04/2016 21:44
במקור פורסם על ידי kakayeled
קאש לייב בארץ זה כמובן המשחק הכי ריווחי,
אם זה בסכומים סבירים ומעלה אז הכסף גבוה יותר משמעותית
ממשחק אונליין,אם אתה משחק 10-20 אגורות ירידה 20 שקל אז
כבר עדיף אונליין.
כמו שציינו לפניי הרמה או האין רמה של 90 אחוז לפחות מהפילד ממזערת
את הנזק של המיעוט בידיים ומאפשרת להרוויח יותר מאונליין משמעותית.
אגב גם רגים מקסימום אונליין בכל הלימיטים פשוט ירוויחו יותר לייב מהסיבות האלה
אם אני משחק אבל גם באונליין על אותו סכום כסף עדיין עדיף אונליין בסכומים כאלה? כי אנחנו משחקים 0.25/0.5 שזה בערך 10NL
ועדיין אני מרגיש שזה בלתי אפשרי נגיד שיתאזן הווריינס כי בחמישה סשנים האחרונים ב2 הראשונים יצאתי ברייק איוון ממלא ביטים מטורפים בשלישי הפסדתי 100 גם כן ממלא קולרים וביטים הזויים וקופה ענקית של פרי פלופ KK נגד AA ורק בשניים אחרונים הרווחתי בחזרה את ה100 וגם זה רק כי כל האול אינים שהלכתי היו על 90%+ וגם אז רצתי 3 פעמים...
בנוסף יש את הקטע שממש קשה לשים אותם על קלפים ואפילו שאתה עושה רייז פרי סטנדרטי ובא פלופ 237 אתה לא יודע איפה אתה עומד ואני לא מגזים
-
-
13/04/2016 22:07
ברגע שאתה מתחיל לחשב רווח של משחק לייב בארץ ב-BB אתה בבעיה...
-
המשתמשים הבאים מודים ל Q_High על התגובה המועילה:
-
18/04/2016 09:01
אם את משחק בסכומים כאלה.... גם אם אתה מרוויח. עדיף שתחפש עבודה אחרת מלהרוויח בפוקר
פוקר זה תחביב זה לא מקצוע
אם אתה משחק בסכומים האלה ורוצה להרוויח האופציה היחידה הריאליט זה תתחיל לשחק טורנירים... פעם אחת אתה פוגע עמוק בכסף אתה מקבל חבילה יפה
על תשכח שאון ליין קשה יותר לקרוא שחקנים מאשר בלייב זה דיי משפיע על השפעות
כמעט כל שחקן יש לו איזה תוכנת סטטסיקה והוא יודע כל מיני דברים עליך וזה מקנא לו יתרון....
לייב עם הזמן אתה לומד איך איך שחקן מתנהל ומצליח לקרוא אותו
-
|
|