יאללה הגיע הזמן הזה של השנה , מי בפנים ? בכמה ? מי מארגן?
מדבר רק בפוטים מלאים...
לא יודע מי בפנים, אבל זה די אובב מי היחיד שיכול לארגן
רוצה להיות קלפן טוב יותר? פנה אליי!
@gspot
בפנים אם מתארגן משהו.
למה אתה פותח דיון כזה ומחפש מארגן ?! ואני גם בגדול בפנים. למרות שיותר מעניין לדעתי לעשות 100$ למי שעף ראשון, ככה אתה לפחות מקבל איזה 1000$ אם נשברת ביום הראשון כמו
במקור פורסם על ידי Rafi_Vegas למה אתה פותח דיון כזה ומחפש מארגן ?! ואני גם בגדול בפנים. למרות שיותר מעניין לדעתי לעשות 100$ למי שעף ראשון, ככה אתה לפחות מקבל איזה 1000$ אם נשברת ביום הראשון כמו או במקרה שלי מבלף שלוש רחובות עם 5 גבוה
אני מה קשור?
זהו הרמתי את הכפפה אני כבר לא עוקץ שנים
יש לי הרגשה שלא הבנתם אותי , התכוונתי לדראפט על שחקנים וזה..
gspot (11/05/2016)
אני בפנים Sent from my SM-G935V using Tapatalk
חחח וואלה שכחתי כבר מהדבר הזה לגמרי... יאללה מי בפנים? 25 דולר, המנצח לוקח הכל (למי שלא מכיר - http://www.pokerland-il.com/threads/...nt-last-longer) @Japanese @Rafi_Vegas @1TOGOOD @ami1983 @Arikmsn @AsiMosh @Astrix @asylum @Black winter day @Buffett @cashcash @DavidVilla @elior_cohen @eNay @evya31 @FishFishGarden @GabeKaplan @gana2 @GoodStoryBro @idan @junkie @Kgt1 @krakts @liadmo @mick_a @monkar 13 @mr nuts @natu @om3r @oren _p @OriQ9s @pkrprince @Poker-Brat @ril @sceptic @shing @shipit @shushan @SickBosko @super sister AA @The final river @timorm1 @TLR @tzahi 2008 @WooeWooe @Xenophobe @YossiPokerSoldier @yossisher1 @zx12r
אה, אז בחוץ Sent from my SM-G935V using Tapatalk
הלאה
קאונט מי אאוט
בפנים Sent from my LG-D802 using Tapatalk
שולם
בפנים, בואו נעשה 3 tiers- לואו, מידיום והיי (כשכל טייר משתתף כמובן בטייר שלפניו). אפשר לעשות 25-50-100 או 25-75-200 Sent from my iPhone using Tapatalk
הצטרפו לקהילה הישראלית של POKERSTARS משחק חדש בשכונה.... Club number id : 2062101 invitation code : myclub11 תצטרפו כמה שיותר נעשה קהילה
במקור פורסם על ידי mrfalafel הצטרפו לקהילה הישראלית של POKERSTARS משחק חדש בשכונה.... Club number id : 2062101 invitation code : myclub11 תצטרפו כמה שיותר נעשה קהילה נשמה להספים טרד אחר זו בדיוק הדרך ההפוכה לגרום לאנשים להירשם. שמור את זה בתרד שלך. Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
שולם ל 25-50-100