|
-
30/05/2016 23:04
ירד החשק לשחק קצת אחרי הפסד של רבע בנקרול
בחודש האחרון הפסדתי 25% מהבנקרול שלי למרות שאני משחק טוב ופשוט מלא בד ביטים ואחד בריבר של 1 אאוטר על קופה של 600BB לפני יומיים שממש שבר אותי ובכללי מלא בד ביטים ומלא קולרים של KK על AA או צבע קינג על צבע אס וגם כשכן מקבל יד טובה או שאין אקשן או שמרויח בקושי וגם כשאני עושה סק אאוט זה רק על קופות קטנות ובגדולות אני זה שחוטף את הבד ביטים
מה העצה כדי להחזיר תחשק למשחק? להפסיק לתקופה ארוכה או שלא כדאי?
-
-
-
30/05/2016 23:10
מבין מה שאתה אומר..
לי אישית ריצות רעות רק עושה חשק להמשיך.. תן ווליום, זה יתאזן ואז תהנה שוב.
-
-
30/05/2016 23:13
במקור פורסם על ידי DoubleD19
מבין מה שאתה אומר..
לי אישית ריצות רעות רק עושה חשק להמשיך.. תן ווליום, זה יתאזן ואז תהנה שוב.
זה מה שניסיתי לעשות אחרי שהפסדתי איזה 20%~ וניסיתי לשחק עוד יותר אבל זה המשיך ואז הגיעה הירד עם 1 אאוטר בריבר על 600BB ששברה אותי לגמרי.. הוואריינס האת גומרת לך להרגיש כאילו אתה לא יודע לשחק ולא משנה מה תעשה תפסיד ואני באמת לא יודע אם זה נטו מהפרספקטיבה שלי שאני זוכר יותר את ההפסדים אבל אני באמת לא זוכר שאני עשיתי סק אאוט על קופה של יותר מ100BB ומצד שני כל הסקאוטים שנגדי מגיעים על קופות ענקיות
-
-
-
-
רביעייה
31/05/2016 09:09
במקור פורסם על ידי tryharder
הצעות?
הפסקה זה חובה כשיורד החשק ובמיוחד כשאתה בדאון סווינג. גם כי לא כיף לשחק כשאין חשק וגם הפסקה קצת מהמשחק מאפשרת לטילט לרדת. הזמן מרפא את הפצעים תמיד. לא מדבר על חודש. גם שבוע הפסקה לפעמים זה אחלה. בגדול אתה צריך לחזור למצב שבו מדגדג לך לשחק ולשחק טוב וחד לא בקטע של חייב להחזיר את החיילים הביתה.
-
-
31/05/2016 09:26
במקור פורסם על ידי plsFold
הפסקה זה חובה כשיורד החשק ובמיוחד כשאתה בדאון סווינג. גם כי לא כיף לשחק כשאין חשק וגם הפסקה קצת מהמשחק מאפשרת לטילט לרדת. הזמן מרפא את הפצעים תמיד. לא מדבר על חודש. גם שבוע הפסקה לפעמים זה אחלה. בגדול אתה צריך לחזור למצב שבו מדגדג לך לשחק ולשחק טוב וחד לא בקטע של חייב להחזיר את החיילים הביתה.
אני לא בטילט וכשאני משחק אני משחק כמו תמיד אבל סוג של לא נהנה יותר ואין חשק ואני יותר מכריח את עצמי לשחק וגם זה בקושי בזמן האחרון בקושי שיחקתי ועדיין לא חוזר לי כל כך החשק...
-
-
רביעייה
31/05/2016 09:31
אני לא בטילט וכשאני משחק אני משחק כמו תמיד אבל סוג של לא נהנה יותר ואין חשק ואני יותר מכריח את עצמי לשחק וגם זה בקושי בזמן האחרון בקושי שיחקתי ועדיין לא חוזר לי כל כך החשק...
אם אתה עושה את זה בקטע של מקצוע ופרנסה אז אין לי עצות פרקטיות כי אני באופן אישי לא שם ולא יודע מה בן אדם שאמור להתפרנס מהחרא הזה אמור לעשות בתקופות האלו.
אם אתה כמו רובינו , עושה את זה בשביל הפאן וגם מרוויח כמה לירות בדרך אז לדעתי הפסקה של שבוע/שבועיים אמורה לעשות את העבודה.
-
המשתמשים הבאים מודים ל plsFold על התגובה המועילה:
-
31/05/2016 09:49
במקור פורסם על ידי plsFold
אם אתה עושה את זה בקטע של מקצוע ופרנסה אז אין לי עצות פרקטיות כי אני באופן אישי לא שם ולא יודע מה בן אדם שאמור להתפרנס מהחרא הזה אמור לעשות בתקופות האלו.
אם אתה כמו רובינו , עושה את זה בשביל הפאן וגם מרוויח כמה לירות בדרך אז לדעתי הפסקה של שבוע/שבועיים אמורה לעשות את העבודה.
אני בערך כבר שבועיים בקושי משחק ועוד לא חזר... כבר קרה לי איזה פעמיים תקופות כאלה אבל חזר החשק יחסית מהר ועכשיו לא
אני עכשיו פתחתי חשבון בPS ונראה אולי האתר החדש יחזיר לי את החשק
-
-
זוגיים
31/05/2016 11:41
זה מה שניסיתי לעשות אחרי שהפסדתי איזה 20%~ וניסיתי לשחק עוד יותר אבל זה המשיך ואז הגיעה הירד עם 1 אאוטר בריבר על 600BB ששברה אותי לגמרי.. הוואריינס האת גומרת לך להרגיש כאילו אתה לא יודע לשחק ולא משנה מה תעשה תפסיד ואני באמת לא יודע אם זה נטו מהפרספקטיבה שלי שאני זוכר יותר את ההפסדים אבל אני באמת לא זוכר שאני עשיתי סק אאוט על קופה של יותר מ100BB ומצד שני כל הסקאוטים שנגדי מגיעים על קופות ענקיות
גם לי זה קורה, כמו לכל שחקן אונליין,
המחשבה שלי על העניין עם הסאקאאוטים זה ששחקן סביר/טוב (לא יודע אם אתה כזה) בדר"כ לא נכנס אולאין 600BB כשהוא צריך 1 אאוטר.
-
-
31/05/2016 22:27
במקור פורסם על ידי ביגסליק
גם לי זה קורה, כמו לכל שחקן אונליין,
המחשבה שלי על העניין עם הסאקאאוטים זה ששחקן סביר/טוב (לא יודע אם אתה כזה) בדר"כ לא נכנס אולאין 600BB כשהוא צריך 1 אאוטר.
מה אתה עושה כדי לצאת מזה?
-
-
01/06/2016 04:33
קח הפסקה שבוע, אני עשיתי את זה עם לייב פוקר וכשחזרתי היה חשק וגם הייתי חד יותר
-
-
זוגיים
01/06/2016 06:28
מה אתה עושה כדי לצאת מזה?
אני בדרך כלל מתנער מזה ע"י שיחוק טורנירים בסטארס או משחקי לייב..
בטורנירים זה נותן לי הרבה שעות משחק כמעט ללא סיכון של הרול.
והלייב נותן לי מפגש עם שחקנים ישראלים שגורמים לי להרגיש כמו פיל אייבי אחרי שאני רואה איך הם משחקים..
-
-
03/06/2016 21:19
תודה על העזרה באמת התחלתי להגביר וליום יותר מהרגיל וחזר כל ההפסד פלוס עוד 2 BUYINS ואיתו חזר גם החשק
-
-
03/06/2016 22:22
שמח שהסתדר לך. חשק זה דבר שבא והולך, לפעמים זה עניין של טיפה
-
-
04/06/2016 10:14
במקור פורסם על ידי SuperLoseday
שמח שהסתדר לך. חשק זה דבר שבא והולך, לפעמים זה עניין של טיפה
רק דיברתי הפסדתי 8 BUYINS ל2 דגים הכי גדולים ששיחקתי איתם בזמן האחרון (2 מהם בגלל טילט שכבר הרבה זמן לא היה לי)
אחחח פוקר לפעמים יכול להיות כל כך מתסכל
-
|
|