משחק אש, ואפשר לשחק אותו כמעט בלי להוציא כסף.
@AsiMosh פריסט שמאל וואן טיים?
אתה כבר עובר למים העמוקים.. עד עכשיו היו טיפים למתחילים, עכשיו אתה כבר מגיע לאזור של טיפים לקמרים מתקדמים.. סבבה אפשר לחלוק את הידע שצברנו
1. כמה קמרים נפגשים כדי להריץ ארנות
2. לפני כל ארנה כל אחד מכריז מה המום שלו. לדוגמה אם המום שלך הוא פריסט בשמאל ואז בצד שמאל הבחירה הייתה פריסט, אז אין מה לנהל דיון ובוחרים אותו. אם המום של אף אחד לא תפס אפשר לנהל דיון רציונאלי על בחירת הקלאס
3. מסיימים את הדראפט
3. מישהו מציע ליין של אובר\אנדר נצחונות לפי החוזק המשוער של הדק
חבר'ה, אני לא מאמין שאתם נופלים בפח הזה שוב.
היום אתם קוצרים את פירות ההצלחה בשולחנות אבל שמועות מבפנים שבליזארד הולכים לסגור תיכף גישה לשרתים מישראל ואז לא תוכלו לקמר יותר.
אתה כבר עובר למים העמוקים.. עד עכשיו היו טיפים למתחילים, עכשיו אתה כבר מגיע לאזור של טיפים לקמרים מתקדמים.. סבבה אפשר לחלוק את הידע שצברנו
1. כמה קמרים נפגשים כדי להריץ ארנות
2. לפני כל ארנה כל אחד מכריז מה המום שלו. לדוגמה אם המום שלך הוא פריסט בשמאל ואז בצד שמאל הבחירה הייתה פריסט, אז אין מה לנהל דיון ובוחרים אותו. אם המום של אף אחד לא תפס אפשר לנהל דיון רציונאלי על בחירת הקלאס
3. מסיימים את הדראפט
3. מישהו מציע ליין של אובר\אנדר נצחונות לפי החוזק המשוער של הדק
אני רק מתחיל לשחק עכשיו ממש מגניב לשחק עם priest (כרגע דק בסיסי של control priest), זה כיף הסינרגיה שיש בין הקלפים שלו, היה לי משחק תענוג עכשיו מול קוסם, שם לי ctun וזה היה נראה אבוד אבל אז לקחתי לו אותו חחחח
נשמה hearth זה אח (מהסוג שמבעירים בו אש) וכן מעבר לזה שהמשחק הוא הצלחה חסרת תקדים בכל מיני מדדים באופן כללי, הוא מאוד פופולארי בקרב הרבה שחקני פוקר גם בעולם וגם בארץ. יש לי כמה סיפורי פוקר+hs חביבים בעיקר מנסיעות לטורנירים בעולם, ויש לא מעט שחקנים מהטופ שנותנים המון המון ווליום ב hs. גם אני לאחרונה מגזים אבל לפחות המשחק גורם לי לדבר יותר על פוקר כי אני נפגש כל שבוע עם שחקני פוקר כדי לשחק hs..
אבל השאלה המעניינת היא לא מי משחק אלא מי הגיע ל legend
זה הlegend rank שלך..
בעיקרון אחרי שאתה מנצח את המשחק האחרון ברמה 1 אז אתה מגיע ללג'נד ואז כל ניצחון שלך מקדם אותך..אי אפשר להפסיד לג'נד אבל אתה יכול להגיע לאיזה רמה 10,000 ומטה.
מתחילים מאיזשהו דירוג אבל לא סגור איך הוא נקבע