|
-
סטרייט פלאש
19/10/2010 21:12
שאלה לכל שחקני הלייב...
כמה משחקים /שעות משחק לדעתכם צריך לבצע בלייב(במקרה הזה בפארטיות עם גניה ללא גג) כדי לדעת פחות או יותר איפה אנחנו עומדים...מבחינת רמה מבחינת רווח ממוצע לערב וכדומה.
-
המשתמשים הבאים מודים ל shoko87 על התגובה המועילה:
-
-
פול האוס
20/10/2010 08:54
מבחינת רמה יספיקו לך גם 15 דקות של התבוננות כדי לדעת איפה אתה עומד.
"It's not enough to succeed. Others must fail"
-
-
סטרייט פלאש
20/10/2010 10:43
במקור פורסם על ידי Tutbanana
מבחינת רמה יספיקו לך גם 15 דקות של התבוננות כדי לדעת איפה אתה עומד.
זאת לא הייתה הכוונה(טעות שלי אם זה מה שגמרתי להבין)...ברור שבשעה אחת אפשר לזהות רמת משחק על שולחן,בכל מקרה יש הבדל גדול בין משחק חברי (ללא גניה למשחקי פארטיות) וגם אם אתה מגיע מהר מאוד למסקנה שאתה השחקן הכי טוב על השולחן זה לא מחייב שאתה תהיה ריווחי על השולחן הזה...
ובמקרה ואתה ריווחי אחרי כמה שעות משחק אתה יכול לשאר את הרווח העתידי שלך?
-
-
פול האוס
20/10/2010 11:04
אלמנט השונות גדול מדי בערב אחד נתון בפארטיה כדי לעשות הערכה כזו.
-
-
סטרייט פלאש
20/10/2010 11:12
אלמנט השונות גדול מדי בערב אחד נתון בפארטיה כדי לעשות הערכה כזו.
לא חידשת לי....
בשביל זה אני שואל את השאלה "כמה משחקים /שעות משחק לדעתכם צריך לבצע בלייב(במקרה הזה בפארטיות עם גניה ללא גג) כדי לדעת פחות או יותר איפה אנחנו עומדים...מבחינת רמה מבחינת רווח ממוצע לערב וכדומה. "
-
-
רויאל פלאש
20/10/2010 11:13
אני חושב שאחרי 5-6 סשנים אתה כבר תדע איפה אתה עומד
יכול להיות להיות שתהיה בהיטר מטורף או תרוץ רע אבל עדיין כבר תדע מה רמתך
ולגבי לשער את הרווח העתידי כמו שהבחור מעליי אמר ערב נתון זה מספר ידיים כל כך קטן שקשה להעריך. וגם השונות היא מאוד גדולה
כשאני מסתכל אחורה שנה וחצי על הממוצע רווח שלי לערב אני רואה שהמספרים מאוד רחוקים מהממוצע לכאן או לכאן
זהו הרמתי את הכפפה אני כבר לא עוקץ שנים
-
-
סטרייט פלאש
20/10/2010 11:21
במקור פורסם על ידי gspot
אני חושב שאחרי 5-6 סשנים אתה כבר תדע איפה אתה עומד
יכול להיות להיות שתהיה בהיטר מטורף או תרוץ רע אבל עדיין כבר תדע מה רמתך
ולגבי לשער את הרווח העתידי כמו שהבחור מעליי אמר ערב נתון זה מספר ידיים כל כך קטן שקשה להעריך. וגם השונות היא מאוד גדולה
כשאני מסתכל אחורה שנה וחצי על הממוצע רווח שלי לערב אני רואה שהמספרים מאוד רחוקים מהממוצע לכאן או לכאן
עשיתי הרבה יותר מ5-6 משחקים וכן הגעתי למסקנה שאני ריווחי, וכמו שאתה אומר כשמסתכלים אחורה
אתה מוצא את עצמך בסשנים מאוד לא יציבים(אם אתה מסתכל עליהם כסשנים בודדים)
אבל אחרי שנה וחצי אתה יכול לראות ולשאר פחות או יותר מה יהיה הרווח העתידי שלך ב50 משחקים הבאים?(במידה ואתה הולך לשחק אותם באותם הבליינדים ונגד אותו הרכב שולחן/רמת שחקנים)
-
-
פול האוס
20/10/2010 12:03
זה בדיוק הכוונה שלי ידידי, אתה באמת יושב תמיד עם אותו שולחן ועם אותם שחקנים בפארטיה? מספיק שסתם באים לשם בשביל הכיף שני כרישים שלא הכרת, או שני כבשים חדשים, כדי שזה ישתנה.
ועוד דבר מהניסיון, כשאתה מורווח ומצליח לאורך זמן, אתה מתחיל לנסות דברים חדשים על השולחן, לפעמים זה עובד ולפעמים זה לא.
אם אתה מתאר מצב בוואקום: אותו שולחן, אותה רמה, אותם שחקנים, אותם בליינדים, ערב אחרי ערב, אז אחרי חודש חודשיים כבר תוכל לעשות לבד הערכה טובה אם זה שולחן להישאר בו או לא.
-
-
סטרייט פלאש
20/10/2010 12:19
זה בדיוק הכוונה שלי ידידי, אתה באמת יושב תמיד עם אותו שולחן ועם אותם שחקנים בפארטיה? מספיק שסתם באים לשם בשביל הכיף שני כרישים שלא הכרת, או שני כבשים חדשים, כדי שזה ישתנה.
ועוד דבר מהניסיון, כשאתה מורווח ומצליח לאורך זמן, אתה מתחיל לנסות דברים חדשים על השולחן, לפעמים זה עובד ולפעמים זה לא.
אם אתה מתאר מצב בוואקום: אותו שולחן, אותה רמה, אותם שחקנים, אותם בליינדים, ערב אחרי ערב, אז אחרי חודש חודשיים כבר תוכל לעשות לבד הערכה טובה אם זה שולחן להישאר בו או לא.
ברור...אני מבין לגמרי שאני לא יכול לשבת חצי שנה על שולחן וכל סשן יהיו אותם השחקנים,
תמיד מגיעים חדשים הולכים וותיקים .
אבל אני חושב שבכלליות אני יושב נגד תבנית משחק מסויימת ודברים לא משתנים מקצה לקצה,
ביצעתי בשנה וחצי יותר מ100 סשנים אז יש לי לא מעט מידע בנושא.
מה שנכון הוא שכמובן שב100 משחקים רמת המשחק שלך+סגנון המשחק שלך משתנים בצורה משמעותית
אז מהבחינה הזאת באמת אי אפשר לתת מספר שהוא ממוצע.
אבל לדוגמא, ביצעתי עכשיו 20 סשנים בחודש וחצי(5 שעות משחק לסשן בממוצע) הרכב השולחן לא השתנה בצורה משמעותית, ובמקרה הנתון הזה אני חושב שאפשרי לתת הערכה כללית לאן אני מכוון ב20 המשחקים הבאים במידה והם יבוצעו ואותו מקום.
נערך לאחרונה על ידי shoko87; 20/10/2010 ב 12:24.
-
-
שלישייה
22/10/2010 20:55
זה לא נמדד בסשנים,אלא בידיים -כלומר בשעות
כמה שיותר ,יותר טוב כמובן
זה תלוי גם איזה סוג שחקן אתה,לשחקן משוחרר שונות גבוהה יותר
בגדול ,בערך אחרי 200 שעות שזה בערך 40 סשנים אתה יודע פחות או יותר מה הרווח הממוצע שלך.
-
-
22/10/2010 22:51
תראה ברוב הפארטיות במקרה הטוב, אתה רואה 30 ידיים בשעה, כפול 5 שעות, זה 150 ידיים, אפילו כפול 10 סשנים זה לא דוג' לכלום,
להעריך אם תיהיה מורווח אתה יכול גם אחרי 5 דקות משחק, כמה תיהיה מורווח זאת כבר שאלה אחרת לגמרי.
לדעתי אחרי שנה של גרידינג של פארטיה תוכל להעריך פחות או יותר מה יהיו הרווחים בשנה הבאה.
-
|
|