|
-
שלישייה
13/04/2017 15:42
זוג מלכות בשלב מוקדם בטורניר
טורניר חברי נוסף שהשתתפתי בו השבוע, מוקדם בטורניר של 20 איש הבליינדים 50-100 אני מקבל זוג מלכה מutg מחליט לטמון מלכודת כי בדכ יש שחקן שעושה רייז, רק משלם, שחקן בco עושה את זה 300 ושחקן בסמול בליינד משווה, אני עושה את זה 1300, ושניהם משלמים. פלופ מגיע 357 אם אפשרות לריצה לפלאש, אני מהמר 3000 מקבל רייז מהשחקן בco ל16000, זה כמעט אולאין שלי, כי אחרי שהימרתי 3000 נשארו לי מאחורה 19000, ואני צריך להשלים 13000. הוא עם ערימה קצת יותר גדולה משלי ומכסה אותי. מה עושים כאן? אנחנו ממש בתחילת הטורניר והשאלה האם כדאי לשים את כל חיי הטורניר על ההנחה שהוא רץ לצבע?
-
-
-
13/04/2017 15:48
כמה אתה חלש מ1 ועד לעשות לימפ\רייז עם דאמות? @roee17
-
-
שלישייה
13/04/2017 15:51
אם אני מסוגל להכניס הרבה מהערימה שלי פנימה ככה לפני הפלופ מול ידיים נחותות אתה לא חושב שזה מהלך נכון?
-
-
13/04/2017 16:02
אני באופן אישי לא אוהב את ה"מלכודת" הזו מהסיבה הפשוטה ששמים אותך על טווח מצומצם מאוד בקלות, אז אחרי הפלופ או שאתה מפסיד את המקסימום או שאתה מרוויח את המינימום, co רואה אותך שם על QQ,KK,AA
אם בכל זאת החלטת על קול רייז, לדעתי אפשר להגדיל קצת את הסייזינג פרה ל1800-2100
הוא יכול להיות סמי בלוף AK סוטד של הריצה לצבע שיש שם ואז גם יש לו בלוקרים והוא מוריד אותך מAA\KK
AA,KK ששיחקו סלואו מעמדה, וכמובן סט.
בכל מקרה לא ממליץ על המלכודת הזאת עם הQQ בutg, בדרך כלל אסטרטגיה של חלשים ששחקנים בינוניים ומעלה עולים עליה מאוד מאוד מהר.
-
המשתמשים הבאים מודים ל mor1411 על התגובה המועילה:
-
13/04/2017 16:17
במקור פורסם על ידי shugon
אם אני מסוגל להכניס הרבה מהערימה שלי פנימה ככה לפני הפלופ מול ידיים נחותות אתה לא חושב שזה מהלך נכון?
לא חושב זה אנדרסטייטמנט עצום.
עזוב שאתה יכול לגרור קופת לימפ עם אחת הידיים הגרועות למולטיוויי.
עזוב שאתה פשוט פייסאפ.
עזוב שזה מהלך מתועב של קשישים ב1-2 קזינו.
עזוב שזה מאוד מאוד גבולי אם זה ממחנה או לא.
אתה פשוט משחק את היד הזאת (או כל זוג גדול) בצורה הכי לא רווחית שניתן לתאר.
פשוט תפתח את הידיים האלה זה כזה פשוט. לא צריך להכניס את רוב הערימה פרה. לא צריך לפחד לשחק פוסט פלופ.
-
2 המשתמשים הבאים הודו לDoubleD19 על ההודעה המועילה:
mor1411 (13/04/2017), shugon (13/04/2017)
-
רויאל פלאש
13/04/2017 16:21
במקור פורסם על ידי DoubleD19
עזוב שאתה פשוט פייסאפ.
פשוט תפתח את הידיים האלה זה כזה פשוט. לא צריך להכניס את רוב הערימה פרה. לא צריך לפחד לשחק פוסט פלופ.
מבלי להתייחס לשאר הדברים, איך זה ממחנה?
זהו הרמתי את הכפפה אני כבר לא עוקץ שנים
-
המשתמשים הבאים מודים ל gspot על התגובה המועילה:
-
13/04/2017 16:33
כמה אתה חלש מ1 ועד לעשות לימפ\רייז עם דאמות? @ roee17
נגיד והרמנו טורניר חברי. ברור שהירו מצטייר פה כשחקן חלש מאוד ומגדיל את הווינינג רייט שלך בטורניר החברי. בסיטואציה שהוא עושה לך לימפ רייז, אתה נותן לו כרטיס אדום, או שזה עונש סיבוב בחוץ?
-
-
13/04/2017 16:34
במקור פורסם על ידי roee17
נגיד והרמנו טורניר חברי. ברור שהירו מצטייר פה כשחקן חלש מאוד ומגדיל את הווינינג רייט שלך בטורניר החברי. בסיטואציה שהוא עושה לך לימפ רייז, אתה נותן לו כרטיס אדום, או שזה עונש סיבוב בחוץ?
צהוב וסיבוב בחוץ, פעם הבאה זה GG
-
המשתמשים הבאים מודים ל DoubleD19 על התגובה המועילה:
-
13/04/2017 16:44
ל OP, בחיים לא הייתי מגיע לסיטואציה הזאת שאני בלימפ תריבט ממוקדמת עם דאמות אז.. בלי מידע על נבל, שהוא יכול להכניס פה88-jj אן פלאש דרו נגיד, אני בפאס. הטווח שלו כל כך לא חסום. הוא יכול בקלות רק לשלם בעמדה עם אסים קינגים. כל הקומבינציות של הסטים שם ומה שאץה בגדול עובר כרגע זה זוג עם פלאש דרו, זוג עם חשוואה וכולי. אתה רץ מזוויע מול הטווח הזה. יש לו שם גם אובר פיירס לדאמות וגם סטים, לא יודע עד כמה הוא חולה אולי איזה 46 סוט. בגדול, פאס. עכשיו, אתה יצרת פה סיטואציה מזוויעה שאתה עולה עם דאמות מחוץ לעמדה מול טווח ממש לא חסום ותכלס אין לך מושג איפה אתה עומד אן מה אתה עושה מול הטווח הזה. ראית דאמות אמרת לימפ רייז כמו שמי שלימד אותך את המהלך הזה אמר לך לעשות. ואז נתקעת. גבר, פתח את הדאמות שלך, תתקל בתריבט מהבחור, תנהג בהתאם, תתקל בשולם תנהג בהתאם. חאלס עם המהלך המגוחך הזה.
-
2 המשתמשים הבאים הודו לroee17 על ההודעה המועילה:
DoubleD19 (13/04/2017), shugon (13/04/2017)
-
שלישייה
13/04/2017 16:57
במקור פורסם על ידי mor1411
אני באופן אישי לא אוהב את ה"מלכודת" הזו מהסיבה הפשוטה ששמים אותך על טווח מצומצם מאוד בקלות, אז אחרי הפלופ או שאתה מפסיד את המקסימום או שאתה מרוויח את המינימום, co רואה אותך שם על QQ,KK,AA
אם בכל זאת החלטת על קול רייז, לדעתי אפשר להגדיל קצת את הסייזינג פרה ל1800-2100
הוא יכול להיות סמי בלוף AK סוטד של הריצה לצבע שיש שם ואז גם יש לו בלוקרים והוא מוריד אותך מAA\KK
AA,KK ששיחקו סלואו מעמדה, וכמובן סט.
בכל מקרה לא ממליץ על המלכודת הזאת עם הQQ בutg, בדרך כלל אסטרטגיה של חלשים ששחקנים בינוניים ומעלה עולים עליה מאוד מאוד מהר.
מה לגבי מול שחקנים שלא קולטים שאני אעשה את זה רק עם מפלצת, ויתאבדו עם פגיעה וכו?
-
-
שלישייה
13/04/2017 16:58
עזוב שאתה פשוט פייסאפ.
מבין ששחקנים מביני עניין קולטים שאני יד חזקה, לגבי מה שאתה אומר שזה גרוע למולטיווי, אם אני אסים, ואני בעצם פחות חושש מקלפים מעליי, זה נראה לך פחות בעייתי? או שזה היינו הך
-
-
סטרייט פלאש
13/04/2017 17:00
עזוב שאתה פשוט פייסאפ.
LOL....
מהלך מתועב הוא אומר לי. יצא קצת פיפי
נערך לאחרונה על ידי TheM_Wolf; 13/04/2017 ב 17:05.
הבהרה: הכותב הינו כבש
-
-
13/04/2017 22:15
זאת נקודה חשובה ונכונה לדעתי, אני דווקא אוהב את הלימפ רייז אבל הסייזינג צריך להיות הרבה יותר גדול. אם הם רוצים להכניס 30בב פרי עם ידיים שבורות כשלנו יש דמות זאת תוצאה מצויינת.
אני לא חושב גם שאתה פייס אפ ולא חושב שזה משנה להם, הם משחקים את היד שלהם בלבד.
פוסט פלופ אני שמח להכניס עם אובר פייר 200בב ולא אהיה מופתע לראות ידיים כמו 7איקס, זוג 9 וכו.
-
-
13/04/2017 23:34
במקור פורסם על ידי FinalTableDis
זאת נקודה חשובה ונכונה לדעתי, אני דווקא אוהב את הלימפ רייז אבל הסייזינג צריך להיות הרבה יותר גדול. אם הם רוצים להכניס 30בב פרי עם ידיים שבורות כשלנו יש דמות זאת תוצאה מצויינת.
אני לא חושב גם שאתה פייס אפ ולא חושב שזה משנה להם, הם משחקים את היד שלהם בלבד.
פוסט פלופ אני שמח להכניס עם אובר פייר 200בב ולא אהיה מופתע לראות ידיים כמו 7איקס, זוג 9 וכו.
אם אתה שמח להכניס 200בב עם אובר פייר בטורניר,אל תשחק טורנירים.
-
-
פול האוס
13/04/2017 23:53
במקור פורסם על ידי baraksam4
תן לו זמן הוא שחקן מתחיל הוא ישתפשף עם הזמן ויצבור נסיון
-
5 המשתמשים הבאים הודו לMalshin על ההודעה המועילה:
ami1983 (14/04/2017), FinalTableDis (14/04/2017), Jack Pozzie (14/04/2017), pokerkiddo (14/04/2017), shakaboom (14/04/2017)
-
14/04/2017 00:45
במקור פורסם על ידי baraksam4
-
-
14/04/2017 01:07
מבין ששחקנים מביני עניין קולטים שאני יד חזקה, לגבי מה שאתה אומר שזה גרוע למולטיווי, אם אני אסים, ואני בעצם פחות חושש מקלפים מעליי, זה נראה לך פחות בעייתי? או שזה היינו הך
שזה עמוק- תפתח. זה רחוק מלהיות אידיאלי להיכנס למולטיוואי עם אסים. רוצה לטמון, תפליט מהביג אחרי שכולם פולד לפתיחה עד אליך.
שאתה קצר, לפי דעתי יש יותר לגיטימיות למהלך כזה, כי רייז נתפס יותר חזק ואתה עלול לא לקבל אקשן.
אבל זה תלוי תדמית שלך בשולחן... ניט מפוחד זה קלאסי.
אם אתה עדיין מתעקש לעשות את אותו המהלך, תוודא שאצה עושה אותו עם ידיים נוספות כמו סוטד קונקטד, זוגות בשלל גדלים וכו על מנת שלא תהיה פייסאפ. וגם כדאי לעשות אותו בתדירות נמוכה.
אבל בגדול, שחק פשוט...
Sent from my MX6 using Tapatalk
-
-
14/04/2017 01:09
במקור פורסם על ידי gspot
מבלי להתייחס לשאר הדברים, איך זה ממחנה?
כן איך?
-
-
במקור פורסם על ידי roee17
זה סינית
-
-
צהוב וסיבוב בחוץ, פעם הבאה זה GG
זה גם
-
|
|