|
-
02/05/2017 13:02
1-3 וגאס
משחק 1-3 באריה (פעם ראשונה שאני משחק פה, מקום ממש מדהים, לא יודע איך לא הגעתי לכאן עד היום בשני ביקורים בוגאס), השולחן די נוח בגדול, אין שחקנים שאני מרגיש שהם טובים יותר משאר השולחן, אחרי חצי שעה של משחק הגיעה היד הבאה : שני שחקנים עשו לימפ,אני בלייט פוזישן עשיתי רייז ל17 עם KQ אוף, שחקן שיושב כסא לשמאלי משלם, והשאר מקפלים. הפלופ מגיע Q87 כשה8 וה7 הם תלתנים (גם הQ שלנו תלתן). אני מהמר 25 כשהקופה עומדת על 40 בערך, הוא חושב קצת ומעלה אותי ל75. אין לי שום פרט על צורת המשחק שלו, בחור צעיר בן 30 נראה מקומי, אבל לא יודע להגיע עליו כלום מעבר. מעבר ל75 יש לו עוד 180 מאחור ואנחנו מכסים.
מרגיש לי כאילו קול זה לא משהו, דחיפה לא משהו, לא סגור מה הכי טוב, בטח ובטח כשאנחנו לא יודעים כלום על הצורת משחק של השחקן הזה.
-
-
-
02/05/2017 13:17
אם אתה לא משווה פה, קל מאד לנצל אותך.
אין לו הרבה קומבינציות שמובילות עליך, והוא יכול לעשות את הרייז הזה עם כל שני תלתנים, 9 10, 5 6 וכד'.
-
-
02/05/2017 13:48
לא מתכוון לקפל, השאלה האם עדיף לשלם או לדחוף
-
-
02/05/2017 16:27
בוואקום בקזינו מול רג מקומי אני בפולד בסיטואציה הזו,
נותן קרדיט ולומד את המשחק שלו , בדרכ הוא יהיה שם הרבה יותר סטים, אס דמה מאשר ריצות, וגם מול ריצה לצבע נאטס אנחנו בקושי דומיננטיים,
מחכה לספוט יותר נוח עם יותר אינפורמציה לשחק על סחורה,
אם אני זורם אתך ואתה רוצה לבחור בין קול לשאב, אני בשאב,
אתה בלי פוזישן, העומק גם ככה רדוד, יהיה לך מאד קשה להמשיך בטרן עם חצי חפיסה שמביאה ריצות להתמלא,
-
-
02/05/2017 20:02
מסכים עם toti552 פולד. אתה בוואקום מולו, הטווח שלו מכיל ידיים שעוברות אותך
77, 88, Q8, 78 וגם AQ שבחר רק לשלם פרי כי ל4בט היה מקפל.
אם ראית שחקן משחק ככה ריצות לסטרייט או לצבע תדחוף, אבל קול אינה אופציה ממש טובה, אתה מגיע ל-SPR 1. אם קול ובטרן נבל 100 או יותר קשה למצוא טרן שתשמח לשלם או לדחוף.
אין על ביקורת, ככה לומדים : )
-
-
סטרייט פלאש
02/05/2017 21:16
בעומק כזה אני דוחף, סט לבריאות.
-
-
02/05/2017 21:24
במקור פורסם על ידי toti552
בוואקום בקזינו מול רג מקומי אני בפולד בסיטואציה הזו,
נותן קרדיט ולומד את המשחק שלו , בדרכ הוא יהיה שם הרבה יותר סטים, אס דמה מאשר ריצות, וגם מול ריצה לצבע נאטס אנחנו בקושי דומיננטיים,
מחכה לספוט יותר נוח עם יותר אינפורמציה לשחק על סחורה,
אם אני זורם אתך ואתה רוצה לבחור בין קול לשאב, אני בשאב,
אתה בלי פוזישן, העומק גם ככה רדוד, יהיה לך מאד קשה להמשיך בטרן עם חצי חפיסה שמביאה ריצות להתמלא,
איך אתה מסביר את זה שפה אתה אומר פולד, וביד ממש דומה שמישהו העלה עכשיו (סיבט עם טופ פייר בלוח עם ריצה לפלאש שמקבל רייז) אתה אומר שאב?
http://www.pokerland-il.com/threads/...97%D7%9E%D7%94
-
-
02/05/2017 22:02
במקור פורסם על ידי dmaster
שאלה מעולה,
בספוט שאמרתי שאב, יש דינמיקה, מדובר על קרבות של דילר מול ביג בליינד,
בקיצר הדינמיקה במיקומים האלה מאד אגרסיבית וקייפבלית, במיוחד עם נבל שמתואר טייט אגרסיב ושלהירו יש תדמית מלוכלכת, אם הייתה לנבל פגיעה חזקה מעריך שהיה מעדיף לשמור את הירו רחב, בפוזישן,
במקרה שלך זה שונה לגמרי, מדובר בעמדות לפני הדילר, רק חצי שעה ככה שאין דינמיקה חארבית וקייפבלית,
אין פה וואליו מוורס, מאמין שלעתים קרובות ההימור של נבל מוטה מאד לוואליו טהור של אס דמה סטים ופחות לריצות,
-
-
03/05/2017 01:15
במקור פורסם על ידי dmaster
משחק 1-3 באריה (פעם ראשונה שאני משחק פה, מקום ממש מדהים, לא יודע איך לא הגעתי לכאן עד היום בשני ביקורים בוגאס), השולחן די נוח בגדול, אין שחקנים שאני מרגיש שהם טובים יותר משאר השולחן, אחרי חצי שעה של משחק הגיעה היד הבאה : שני שחקנים עשו לימפ,אני בלייט פוזישן עשיתי רייז ל17 עם KQ אוף, שחקן שיושב כסא לשמאלי משלם, והשאר מקפלים. הפלופ מגיע Q87 כשה8 וה7 הם תלתנים (גם הQ שלנו תלתן). אני מהמר 25 כשהקופה עומדת על 40 בערך, הוא חושב קצת ומעלה אותי ל75. אין לי שום פרט על צורת המשחק שלו, בחור צעיר בן 30 נראה מקומי, אבל לא יודע להגיע עליו כלום מעבר. מעבר ל75 יש לו עוד 180 מאחור ואנחנו מכסים.
מרגיש לי כאילו קול זה לא משהו, דחיפה לא משהו, לא סגור מה הכי טוב, בטח ובטח כשאנחנו לא יודעים כלום על הצורת משחק של השחקן הזה.
האם זה סטנדרטי באותו קזינו ש2 שחקנים בלימפ ומגיע אחריהם רייז ל6 BB?
מנק' הנחה שזה כן
אז כמו שאתה אמרת, קול זה לא טוב וגם רייז זה לא משהו
ברייז כל כך גבוה פה, יש לו בטווח הרבה מאוד דברים שלוקחים אותנו, 2 זוגות, סט, סטרייט+פלאש דרו
אנחנו לא יכולים לתת קול לטווח הזה, ובשביל מה לדחוף פה אול אין? היריב משחק פה מאוד חזק, אנחנו לא מכירים אותו, אם יש לו פה רק סטרייט דרו או פלאש דרו (או אוויר) אז נפרגן לו על המהלך, מול כל שאר הטווחים שלו שהרבה יותר הגיוני שאותם יהיו לו אנחנו מפסידים או Race במקרה הטוב
אני בפולד
מנק' הנחה שזה לא סטנדרטי
הטווח שלנו מאוד מאוד רחב, למה לו להעלות כל כך גבוה?
זה נראה כאילו הוא מנסה להיפטר מאיתנו, אולי הוא יודע שאנחנו לא מכירים אותו ושהרוב הגדול של הטווח שלנו יתן פה פולד, אולי יש לו Q (או סט) עם קלף גבוה, והוא רוצה להימנע מהרבה Draw's שיש לנו בטווח אז הוא מאפשר לנו פה קלף נוסף רק בשביל מחיר מאוד גבוה
אולי הוא מעלה עם סטרייט דרו או פלאש דרו כי הוא יודע שרוב הטווח שלנו פה יפרוש, ואם אנחנו נשווה אז הוא יודע שיש לו Wheel בDraw הבא
יש לו פה טווח מאוד רחב, אם אנחנו באול אין אז אנחנו מייצגים פה חזק שיש לנו סט, ולדעתי יש סיכוי לא רע שהוא יפרוש
אני הייתי נותן אול אין
נערך לאחרונה על ידי Danny; 03/05/2017 ב 02:24.
-
-
05/05/2017 15:42
במקור פורסם על ידי Shp line
מסכים עם toti552 פולד. אתה בוואקום מולו, הטווח שלו מכיל ידיים שעוברות אותך
77, 88, Q8, 78 וגם AQ שבחר רק לשלם פרי כי ל4בט היה מקפל.
אם ראית שחקן משחק ככה ריצות לסטרייט או לצבע תדחוף, אבל קול אינה אופציה ממש טובה, אתה מגיע ל-SPR 1. אם קול ובטרן נבל 100 או יותר קשה למצוא טרן שתשמח לשלם או לדחוף.
נקודה טובה, מסכים שהידים שאני חושב שאני טוב עליהם זה ריצות אז עדיף אם כבר לדחוף (אם לא מקפל)
-
-
05/05/2017 15:43
במקור פורסם על ידי toti552
שאלה מעולה,
בספוט שאמרתי שאב, יש דינמיקה, מדובר על קרבות של דילר מול ביג בליינד,
בקיצר הדינמיקה במיקומים האלה מאד אגרסיבית וקייפבלית, במיוחד עם נבל שמתואר טייט אגרסיב ושלהירו יש תדמית מלוכלכת, אם הייתה לנבל פגיעה חזקה מעריך שהיה מעדיף לשמור את הירו רחב, בפוזישן,
במקרה שלך זה שונה לגמרי, מדובר בעמדות לפני הדילר, רק חצי שעה ככה שאין דינמיקה חארבית וקייפבלית,
אין פה וואליו מוורס, מאמין שלעתים קרובות ההימור של נבל מוטה מאד לוואליו טהור של אס דמה סטים ופחות לריצות,
הבנתי. תודה
-
-
05/05/2017 15:56
במקור פורסם על ידי Danny
האם זה סטנדרטי באותו קזינו ש2 שחקנים בלימפ ומגיע אחריהם רייז ל6 BB?
מנק' הנחה שזה כן
אז כמו שאתה אמרת, קול זה לא טוב וגם רייז זה לא משהו
ברייז כל כך גבוה פה, יש לו בטווח הרבה מאוד דברים שלוקחים אותנו, 2 זוגות, סט, סטרייט+פלאש דרו
אנחנו לא יכולים לתת קול לטווח הזה, ובשביל מה לדחוף פה אול אין? היריב משחק פה מאוד חזק, אנחנו לא מכירים אותו, אם יש לו פה רק סטרייט דרו או פלאש דרו (או אוויר) אז נפרגן לו על המהלך, מול כל שאר הטווחים שלו שהרבה יותר הגיוני שאותם יהיו לו אנחנו מפסידים או Race במקרה הטוב
אני בפולד
מנק' הנחה שזה לא סטנדרטי
הטווח שלנו מאוד מאוד רחב, למה לו להעלות כל כך גבוה?
זה נראה כאילו הוא מנסה להיפטר מאיתנו, אולי הוא יודע שאנחנו לא מכירים אותו ושהרוב הגדול של הטווח שלנו יתן פה פולד, אולי יש לו Q (או סט) עם קלף גבוה, והוא רוצה להימנע מהרבה Draw's שיש לנו בטווח אז הוא מאפשר לנו פה קלף נוסף רק בשביל מחיר מאוד גבוה
אולי הוא מעלה עם סטרייט דרו או פלאש דרו כי הוא יודע שרוב הטווח שלנו פה יפרוש, ואם אנחנו נשווה אז הוא יודע שיש לו Wheel בDraw הבא
יש לו פה טווח מאוד רחב, אם אנחנו באול אין אז אנחנו מייצגים פה חזק שיש לנו סט, ולדעתי יש סיכוי לא רע שהוא יפרוש
אני הייתי נותן אול אין
האם זה סטנדרטי? כן, זה די מצב נורמלי, לא רק בשולחן הזה אלא באופן כללי ממה שאני מכיר כן.
בסופו של דבר קיפלתי, לא יודע אם זה ההחלטה הנכונה, כנראה שכמו שאתה אומר אם יש לו ריצה לבריאות.
-
-
-
|
|