לא זה פשוט מטורף הרמה של לברון בפלייאוף הזה, מה שבעיקר מדהים זה הקליעה שלו משלוש הרי תמיד אחת השיטות לעצור אותו הייתה לתת לו מטר, מאוד קשה לעשות את זה עכשיו.
די ניסיתי לא לחשוב כל השבוע על המשחק כדי לא להיות באטרף לקראתו כמה ימים, אבל עכשיו שהזכרת לי אני כבר סופר את השעות.. hands down זה סדרת גמר שצריכה להיות הסטורית, מזכיר לי את ההרגשה לפני הגמר אוסטרליה של פדרר נדאל, כל כך הרבה על הפרק, קריירות יוגדרו פה.
התפוצצות מפחידה של קליבלנד. היה אמור להיות עכשיו 2-2 אם לברונה לא הייתה עושה במכנסיים בסוף גיים 3
בחייך איך אפשר להגיד משהו רע על לברון? הבנאדם נותן מספרים מפחידים ולוקח קבוצה שבלעדיו לא עוברת סיבוב ראשון בפלייאוף נראה לי הכי רחוק שאפשר. גם הוא בנאדם הוא לא יכול לבדו לנצח קבוצה כמו גולדן סטייט.
בחייך איך אפשר להגיד משהו רע על לברון? הבנאדם נותן מספרים מפחידים ולוקח קבוצה שבלעדיו לא עוברת סיבוב ראשון בפלייאוף נראה לי הכי רחוק שאפשר. גם הוא בנאדם הוא לא יכול לבדו לנצח קבוצה כמו גולדן סטייט.
לגמרי. השחקן הכי טוב בליגה ללא תחרות, לא משנה כמה שלשות קרי יקלע או אם דוראנט יקלע 40 נק בממוצע, הוא פשוט כח שאי אפשר להתעלם ממנו, הסיבה היחידה שהוא לא זוכה בMVP כל שנה כי זה משעמם לתת לו את הפרס כל שנה.