|
-
15/04/2010 20:30
קארד דד בטורניר
שיחקתי טורניר באיזה פארטייה בתל אביב והגעתי למצב שיש לי 10 בליינדים כי פשוט הייתי קארד דד בטריוף בשלבים המכריעים
ואז נאלצתי לדחוף עם

מההיי ג'ק
והביג שילם לי עם זוג 10
לא התחברתי
השאלה, מה לעשות אם אני קארד דד למשך הרבה זמן בשלבים הקריטיים האלה
-
-
-
15/04/2010 20:41
להתפלל
-
-
זוג
16/04/2010 14:26
שאלה טובה
מישהו מוכן לענות תשובה רצינית???
-
-
רויאל פלאש
18/04/2010 22:26
אין ספק שזה מצב ממש מבאס להיות קארד דד בשלב מתקדם של טורניר וכל אחד מאיתנו חווה אותו.
אבל חשוב מאוד להמשיך ולנסות לצבור צ'יפים ולא להיכנס למצב שאתה שורט-סטאק.
גם אם זה אומר לסכן הרבה מהצ'יפים שלך במצבים שהם נכונים, כמו גניבת בליינדים כמובן או כמו (מהלך שאני אישית מאוד אוהב), לעשות 3 בט לשחקן שעשה רייז ממיקום מאוחר (היי ג'ק או קאט אוף, כשאתה בדילר - עם כל יד!!!)
או כמובן לדחוף אול אין על גנב בליינדים מהדילר, כשאתה בביג בליינד...
יכול להיות בקלות שמישהו ישלם לך ותפסיד אול אין, אבל מה אתה מעדיף, לעוף קצת אחרי הבועה, או שיהיה לך סיכוי להגיע הרבה יותר רחוק?!
אה ועוד משהו חשוב, לא לתת לגנוב לך את הבליינדים בכל סיבוב.. לנסות להגן עליהם יותר, בעיקר כשמגיעים לשלב האנטה. גם כי זה כסף שחשוב לך וגם בשביל שיידעו שאתה לא קל לגניבה ולאט לאט תראה ששחקנים לא גונבים כשאתה בביג בליינד.
-
2 המשתמשים הבאים הודו לRafi_Vegas על ההודעה המועילה:
aviel-il (18/05/2010), טל87 (01/05/2010)
-
זוגיים
19/04/2010 12:25
במקור פורסם על ידי Rafi_Vegas
אין ספק שזה מצב ממש מבאס להיות קארד דד בשלב מתקדם של טורניר וכל אחד מאיתנו חווה אותו.
אבל חשוב מאוד להמשיך ולנסות לצבור צ'יפים ולא להיכנס למצב שאתה שורט-סטאק.
גם אם זה אומר לסכן הרבה מהצ'יפים שלך במצבים שהם נכונים, כמו גניבת בליינדים כמובן או כמו (מהלך שאני אישית מאוד אוהב), לעשות 3 בט לשחקן שעשה רייז ממיקום מאוחר (היי ג'ק או קאט אוף, כשאתה בדילר - עם כל יד!!!)
או כמובן לדחוף אול אין על גנב בליינדים מהדילר, כשאתה בביג בליינד...
יכול להיות בקלות שמישהו ישלם לך ותפסיד אול אין, אבל מה אתה מעדיף, לעוף קצת אחרי הבועה, או שיהיה לך סיכוי להגיע הרבה יותר רחוק?!
אה ועוד משהו חשוב, לא לתת לגנוב לך את הבליינדים בכל סיבוב.. לנסות להגן עליהם יותר, בעיקר כשמגיעים לשלב האנטה. גם כי זה כסף שחשוב לך וגם בשביל שיידעו שאתה לא קל לגניבה ולאט לאט תראה ששחקנים לא גונבים כשאתה בביג בליינד.
WELL SAID
-
-
זוגיים
-
-
קלף גבוה
26/04/2010 00:45
מחזק את דבריו של רפי!!!
-
-
זוגיים