|
-
31/07/2017 15:27
סכום כניסה ראשונית בפרטיות
תמיד עניין אותי עם כמה עדיף להיכנס למשחק בפעם הראשונה
דוגמא למי שלא הבין למה התכוונתי, אנחנו נכנסים לפרטיה שמתנהלת, ערימה ממוצעת 2000, עם כמה כסף אתם נכנסים?
לפי מה שאני רואה, חלק נכנסים ישר בכל הכסף שיש להם, חלק נכנסים עם הערימה הממוצעת, חלק עם מינימום כניסה, וחלק משלמים כמה שצריך כדי שתהיה להם את הערימה הגדולה ביותר.
מה האסטרטגיה שלכם?
-
-
-
31/07/2017 17:51
במקור פורסם על ידי HeadsUp
תמיד עניין אותי עם כמה עדיף להיכנס למשחק בפעם הראשונה
תמיד? ועדיין לא מצאת את התשובה האופטימלית?
-
-
פלאש
31/07/2017 21:20
שחקן שחושב שהוא ריווחי, ולא מפחיד אותו לשחק בעומק, אם הבנקרול מאפשר אין סיבה לא לקנות סכום שמכסה את כולם. לא תמיד כל הדברים האלה קורים, לפעמים כבד לשחקן לקנות בסכום שציינת, לפעמים אנשים מעדיפים לצ'נס, לא חסר סיבות בקיצור.
במקור פורסם על ידי Iamtheking!
תמיד? ועדיין לא מצאת את התשובה האופטימלית?
@Dima אפשר להעיף מפה את הטרול הזה? כאילו הוא יושב על הפורום מחפש איך להציק לאנשים, לא ראיתי דבר כזה
-
המשתמשים הבאים מודים ל noniz על התגובה המועילה:
-
31/07/2017 22:51
@Dima אפשר להעיף מפה את הטרול הזה? כאילו הוא יושב על הפורום מחפש איך להציק לאנשים, לא ראיתי דבר כזה[/QUOTE]
אני גם חושב שצריך לזרוק אותו מפה , אבל הוא יחזור עם משתמש אחר ,מדובר בבנאדם שיש לו הרבה זמן פנוי בשביל להציק לאנשים .
-
-
29/08/2017 23:25
אם יש לך מספיק ביטחון במשחק שלך והבנקרול שלך מאפשר תפרוט את המקס שאפשר ( או שתשווה לבן אדם עם הכי הרבה בשולחן ) .
הסיבה לכך בתור שחקן טוב אתה תכניס את הכסף שהאחוזים לטובתך ואם זה ככה אז עדיף שתכפיל מקסימום
-
|
|