|
-
שלישייה
09/04/2018 17:49
אני בחיים לא הופך את הקלף לפני שהוא הופך אותו שימות מצידי
אני לוקח לו דם כל היום
-
-
-
סטרייט פלאש
09/04/2018 22:39
במקור פורסם על ידי KeepRunningGood
...
כל זה לא משנה את העובדה שהתגובות שלך הם מתסיסות ומגעילות כלפי לא מעט מחברי הפורום פה בכל מיני סיטואציות וזה לא משהו שראוי להערצה.
וגם לא מועיל יותר מידי כדי לשנות התנהגות של אנשים שאתה בא בכזאת גישה שמייצרת אנטגוניזם.
רק מועיל לשעשוע שלך ושל עוד כמה אנשים על חשבון אנשים אחרים מהמקלדת שלך מאיזה חור, שלא היית אומר את זה במציאות לבנאדם כי מזמן היית חוטף איזה כאפה לפרצוף ממישהו.
...
בתור אחד המשועשעים אני חייב לחדד פה נקודה - אין ספק שלעיתים קרובות המסרים שלו באים עטופים במעטפת עם טעם דוחה, אבל אם תקלף את הקליפה של הסחלע תגלה שלרוב המסר עצמו נכון ומועיל, גם אם לא תמיד נעים. מכיוון שהמטרה שלנו פה היא קודם כל ללמוד ולהשתפר, אפשר למחול על דרך ההגשה 
הנה בשביל שלא תרגיש לבד אני מקפיץ לך פה ת'רד שאני זכיתי למקלחת קרה מהכוכב, אבל גם שם היה מה ללמוד:
http://www.pokerland-il.com/threads/...A1%D7%99%D7%9D
@KeepRunningGood
נערך לאחרונה על ידי TheM_Wolf; 09/04/2018 ב 22:50.
הבהרה: הכותב הינו כבש
-
המשתמשים הבאים מודים ל TheM_Wolf על התגובה המועילה:
-
09/04/2018 22:51
במקור פורסם על ידי TheM_Wolf
בתור אחד המשועשעים אני חייב לחדד פה נקודה - אין ספק שלעיתים קרובות המסרים שלו באים עטופים במעטפת עם טעם דוחה, אבל אם תקלף את הקליפה של הסחלע תגלה שלרוב המסר עצמו נכון ומועיל, גם אם לא תמיד נעים. מכיוון שהמטרה שלנו פה היא קודם כל ללמוד ולהשתפר, אפשר למחול על דרך ההגשה
הנה בשביל שלא תרגיש לבד אני מקפיץ לך פה ת'רד שאני זכיתי למקלחת קרה מהכוכב, אבל גם שם היה מה ללמוד:
http://www.pokerland-il.com/threads/...A1%D7%99%D7%9D
@ KeepRunningGood
אני באמת חושב שההודעה הראשונה שלי הייתה חשמלית
-
-
סטרייט פלאש
10/04/2018 07:38
במקור פורסם על ידי Bitmi
אני באמת חושב שההודעה הראשונה שלי הייתה חשמלית
מסכים, רשמתי שזו היתה גלולת ביטמי קלאסית. האחרונה כבר היתה יותר דומה לחוקן כמעט בלי אזהרה מראש, נראה שהפציינט לא העריך את השיטה...
-
המשתמשים הבאים מודים ל TheM_Wolf על התגובה המועילה:
-
10/04/2018 08:26
ביטמי זה הטילט. תשלוט בו כאן, תשלוט בו במגרש.
ותומר ההכלה שלך היא קצת אובר פליי imo
Sent from my PRO 7 using Tapatalk
-
3 המשתמשים הבאים הודו לfifo על ההודעה המועילה:
ace-ass (11/04/2018), Bitmi (10/04/2018), TheM_Wolf (10/04/2018)
-
10/04/2018 15:00
במקור פורסם על ידי fifo
ביטמי זה הטילט. תשלוט בו כאן, תשלוט בו במגרש.
ותומר ההכלה שלך היא קצת אובר פליי imo
Sent from my PRO 7 using Tapatalk
אהבתיש
-
-
-
|
|