לא יודע מה הרעיון שלך בגדול
אבל חשוב שתדע:
התוכנה של סטארס מקבלת ממך הרשאה "להסתכל" מה הן התהליכים הפועלים ברקע לצידה במחשב.
כלומר, אם התוכנה תזהה פרוסס שמוכר כ VPN או מכונה וירטואלית ודברים דומים, אתה חשוף מאוד מאוד להישרף ולהיסגר שם בלי כסף ויוזר.
אגב, תקף לכל האתרים, ולא רק לסטארס. גם GG וגם WPN שאין בהן בעיה של גישה באף מקום בעולם מזהות את התהליכים האלה כחשודים ומתקשרים לBOTS ומעיפות באנים בשמחה.
מקווה שלא תקח סיכון מיותר בסכומי כסף גבוהים, וגם אם הכל רץ יפה, כשמבקשים CASHOUT הדברים האלה פתאום נבדקים היטב.
Poker is a game where you make money by avoiding difficult spots with marginal hands
לא יודע מה הרעיון שלך בגדול
אבל חשוב שתדע:
התוכנה של סטארס מקבלת ממך הרשאה "להסתכל" מה הן התהליכים הפועלים ברקע לצידה במחשב.
כלומר, אם התוכנה תזהה פרוסס שמוכר כ VPN או מכונה וירטואלית ודברים דומים, אתה חשוף מאוד מאוד להישרף ולהיסגר שם בלי כסף ויוזר.
אגב, תקף לכל האתרים, ולא רק לסטארס. גם GG וגם WPN שאין בהן בעיה של גישה באף מקום בעולם מזהות את התהליכים האלה כחשודים ומתקשרים לBOTS ומעיפות באנים בשמחה.
מקווה שלא תקח סיכון מיותר בסכומי כסף גבוהים, וגם אם הכל רץ יפה, כשמבקשים CASHOUT הדברים האלה פתאום נבדקים היטב.
vps באיזור מגורים יכול לפתור את הבעיה
אגב אם יש משהו שאני יכול לעזור לך בו בלסדר vps אשמח לעזור לך@ביצים
הבעיה הכי גדולה שלי היא העברות כסף, אשמח אם אתה יודע איך אני יכול להסתדר עם זה:
נגיד אני רושם משתמש על אחד מהחברים שלי מח"ול ואני לא רוצה להשתמש בו להפקדות והוצאות דרך חשבון הבנק שלו.
במידה ואני משתמש בStars, לפי מה שהבנתי בשביל להשתמש בהעברות בין שחקנים הם צריכים לעשות לaccount security review, ואני לא יודע אם זה רעיון טוב (אפילו שאני לא מצליח לחשוב על סיבה שזה לא ילך טוב, במידה ואני משתמש בחשבון שרשום על חבר וvps באיזור מגורים)
ואני גם חושש שבמידה וכל העברות של המשתמש יהיו בין משתמשים באתר, Stars עלולים לחשוד ולעשות לי בעיות
מה דעתך?