|
-
סטרייט
03/06/2019 21:06
נערך לאחרונה על ידי badgersoul; 03/06/2019 ב 21:13.
-
2 המשתמשים הבאים הודו לbadgersoul על ההודעה המועילה:
iambest (04/06/2019), the16keves (03/06/2019)
-
-
רויאל פלאש
04/06/2019 01:39
התגעגעתי לחפירות בפורום 
במקור פורסם על ידי GOD
מעדיף 3בט בעיקר כי פלאט יגיע כמעט תמיד למולטיווי.
לא חושב שאפשר לקפל טרן , הוא יכול להיות אותה יד, או אפילו AJ רנדומלי לפי התיאור של הפילד, וגם כשאנחנו מאחורה יש אקוויטי בסדר מול רוב הטווח שלו.
כן יש לו קומבינציות שאנחנו מנצחים (או מתחלקים) אבל אנחנו גם חוסמים את רובן.
במקור פורסם על ידי Gaby Livshitz
לא הכוס תה שלי להפליט פה, אבל חושב שזה עדיף מלהעיף - בגדול משחק זהה פוסט.
אז אתה ב3בט כאילו?
מילה לגבי 3בט מול שחקן פאסיבי חלש עם טווח מאוד חזק בפלאט, הרבה פעמים כשנוביל את היד זה מתכון לספיואים קופה גדולה 2-3 רחובות מניסיון אישי או ווליו בטס עצמי
במקור פורסם על ידי FinalTableDis
+1 ל3בט פרי. משהו שהתנסתי איתו קצת ועובד לא רע בפילד של חובבנים זה ל3בט קטן (2איקס-2.5 איקס) עם ידיים "בינוניות" כדי למנוע מולטי ווי/סקוויזים/לקחת יוזמה.
לא צריך לדאוג מאיזון כי גם ככה לאף אחד אין מושג מה אתה עושה ויש כמות אפסית של 4בט לייט אז אתה לא מבזבז את האקוויטי של היד.
כמו ששוחק פוסט דפנטלי קול טרן. אולי בפיינל כשאנחנו יותר רדודים והטרן בט מייצג חלק גדול מהערמה שלך אני יכול למצוא פה פולד אבל במצב הזה יש לנו ים בליינדים וה14קיי האלה לא ישפיעו לנו על הערמה.
יש לנו מספיק אקוויטי מול הטווח שלו אנחנו צריכים 27% לקול רווחי ויש בערך 30% לפי חישוב גס בסטוב שכולל את כל ידי הנאטס והבלופים היחידים הם אס איקס ספייד
כיף לראות תגובות שלך אח.
כן נקודה יפה לגבי טווח ה4בט שלו, אני אחשוב על זה בספוטים הבאים.
לגבי למנוע מולטיווי, כשרוב השחקנים אחריי הם פשוט בלי מושג, רמה של 1-2 בפארטיה בצפון, אני שמח לשחק מולטיווי וזה היה השיקול בגדול. זה לא שאני מכניס סם גרינווד אחריי.
במקור פורסם על ידי alextoon
לא אוהב פלאט פרי מול ניט עם KQo כשהוא פותח ממוקדמת ואנחנו באמצעית. לא רואה דברים טובים מדי שיצאו מזה. לגבי 3בט כנראה עדיף אבל גם לא מת על זה. אני פשוט פס פרי ויד הבאה. פוסט סבבה.
הגיוני מאוד להעיף, ב100 בב טורניר כל כך רך ודיפ סטאק שאני כן יכול לעשות פלאטים לוסים בכמה ספוטים גבוליים כאלה בשלבים מוקדמים כדי לנקות חלשים ולהיסגר מאוחר יותר ב60בב.
יש בי עדיין את השחקן קאש
נערך לאחרונה על ידי Rafi_Vegas; 04/06/2019 ב 08:08.
-
-
04/06/2019 01:43
''אז אתה ב3בט כאילו?
מילה לגבי 3בט מול שחקן פאסיבי חלש עם טווח מאוד חזק בפלאט, הרבה פעמים כשנוביל את היד זה מתכון לספיואים קופה גדולה 2-3 רחובות מניסיון אישי או ווליו בטס עצמי''
חיב להגיד שזה מהסםוטים הכי מעצבנים שיש שמפסידים לי ארגזים אני חושב להתחיל לזרוק בהם יותר
מול עמדות UTG-1 עד MP בעומקים מסוים זה מפסיד רצח לי צריך למנן אותם גבי תן טיפים פה הלו
-
-
רויאל פלאש
04/06/2019 03:39
@GOD @FinalTtableDis @alextoon
אגב באים לוגאס מקצוענים?
-
-
סטרייט פלאש
04/06/2019 04:32
במקור פורסם על ידי Rafi_Vegas
פחות מגיע השנה פעם הבאה.
-
-
04/06/2019 07:05
במקור פורסם על ידי GOD
פחות מגיע השנה  פעם הבאה.
+1. אבל נהנה לראות עדכונים שלך ושל קסיאס. לא לוותר להם עד הסוף!
-
המשתמשים הבאים מודים ל FinalTableDis על התגובה המועילה:
-
סטרייט פלאש
04/06/2019 17:24
במקור פורסם על ידי Rafi_Vegas
לעע, אמור להפוך לאבא בדיוק באותו זמן
המון בהצלחה לכל מי שנוסע, לחזור עם צמידים!
-
2 המשתמשים הבאים הודו לalextoon על ההודעה המועילה:
badgersoul (05/06/2019), Rafi_Vegas (04/06/2019)
|
|