|
-
03/02/2020 18:12
מישהו פה יכול לעזור לי להוכיח נקודה?
היי, יש לי ויכוח שלא נגמר עם חבר - שטוען שבפוקר מאוד קל להגיע לרמה מסוימת שממנה והלאה אתה תלוי רק במזל. בפרט, הוא אומר למשל שמול רג קאש, על פני כל מספר של ידיים תוחלת הרווח של שניהם תהיה זהה.
הוא משחק פוקר אולי פעם בשבוע לייב ושיחק עד לא מזמן בתדירות לא גבוהה במיוחד באתר און ליין רוסי. לא למד כמעט בכלל תאוריה מחוץ למשחק מעבר לשיחות אקראיות על פוקר.
אני טוען שמול שחקן טוב (עדיף אחד שמרכז חייו המקצועיים הוא פוקר), אם הם ישחקו הדס-אפ כמות מסוימת של ידיים, החבר יפסיד בהסתברות די גבוהה.
השאלה שלי היא האם יש כאן מישהו שמוכן להציב תנאים להתערבות כזו (ולקיים אותה). כלומר, לנקוב במספר הידיים הרלוונטיות כך שלמשל אם עושים 1:2 לטובת החבר זה עדיין יהיה רווחי עבורו (למשל אני מניח שאם הייתה אפשרות לשחק מאה אלף ידיים אז כל רג טוב היה מוכן לקחת 1 ל2 מול חובבן, אבל אני גם מבין שזה לא סביר. השאלה אם יש כמות קטנה יותר כך שזה כן יהיה סביר וכן איכשהו יהיה משתלם לרג).
-
-
-
סטרייט פלאש
03/02/2020 18:17
מוכן ל 200 דולר שלי מול 100 שלו שאני מוביל עליו בצ'יפים אחרי 100 ידי פוקר.
-
-
03/02/2020 21:16
אני מבין שאתה רוצה לקחת התערבות רווחית ומהירה, אבל אני מנסה להוכיח נקודה. אני חשבתי יותר על כיוון 5000+ ידיים.
-
-
פלאש
03/02/2020 22:22
במקור פורסם על ידי nlvi
אני מבין שאתה רוצה לקחת התערבות רווחית ומהירה, אבל אני מנסה להוכיח נקודה. אני חשבתי יותר על כיוון 5000+ ידיים.
מה אכפת לך, הוא נותן לחבר שלך הזדמנות פז להוכיח את הנקודה שלו כי הרי ככל שיש פחות ידיים הסיכויים שלו לנצח גדלים ואף על פי כן לוקה מוכן לקחת את הסיכון
נולדתי עייף ואני חי כדי לנוח
-
-
04/02/2020 00:55
במקור פורסם על ידי חומוס
מה אכפת לך, הוא נותן לחבר שלך הזדמנות פז להוכיח את הנקודה שלו כי הרי ככל שיש פחות ידיים הסיכויים שלו לנצח גדלים ואף על פי כן לוקה מוכן לקחת את הסיכון
NLVI לא מנסה לעזור לחבר להוכיח את הנקודה השגויה שהוא מנסה להוכיח, הוא מנסה להוכיח לו ההפך...
-
-
04/02/2020 01:00
במקור פורסם על ידי nlvi
היי, יש לי ויכוח שלא נגמר עם חבר - שטוען שבפוקר מאוד קל להגיע לרמה מסוימת שממנה והלאה אתה תלוי רק במזל. בפרט, הוא אומר למשל שמול רג קאש, על פני כל מספר של ידיים תוחלת הרווח של שניהם תהיה זהה.
הוא משחק פוקר אולי פעם בשבוע לייב ושיחק עד לא מזמן בתדירות לא גבוהה במיוחד באתר און ליין רוסי. לא למד כמעט בכלל תאוריה מחוץ למשחק מעבר לשיחות אקראיות על פוקר.
אני טוען שמול שחקן טוב (עדיף אחד שמרכז חייו המקצועיים הוא פוקר), אם הם ישחקו הדס-אפ כמות מסוימת של ידיים, החבר יפסיד בהסתברות די גבוהה.
השאלה שלי היא האם יש כאן מישהו שמוכן להציב תנאים להתערבות כזו (ולקיים אותה). כלומר, לנקוב במספר הידיים הרלוונטיות כך שלמשל אם עושים 1:2 לטובת החבר זה עדיין יהיה רווחי עבורו (למשל אני מניח שאם הייתה אפשרות לשחק מאה אלף ידיים אז כל רג טוב היה מוכן לקחת 1 ל2 מול חובבן, אבל אני גם מבין שזה לא סביר. השאלה אם יש כמות קטנה יותר כך שזה כן יהיה סביר וכן איכשהו יהיה משתלם לרג).
אני לא מקצוען קאש אבל מוכן לשחק איתו 5000 ידיים ב1.5 ל1 2000-4000 דולר שלו ו3000-6000 שלי בהתאמה
אם הוא בעניין תשלח פה את הסקייפ שלך
נערך לאחרונה על ידי ace-ass; 04/02/2020 ב 01:02.
-
-
פלאש
04/02/2020 07:22
אהה, מיסריד שלי. משעה את עצמי לסיבוב דילר
נולדתי עייף ואני חי כדי לנוח
-
-
04/02/2020 11:50
במקור פורסם על ידי ace-ass
אני לא מקצוען קאש אבל מוכן לשחק איתו 5000 ידיים ב1.5 ל1 2000-4000 דולר שלו ו3000-6000 שלי בהתאמה
אם הוא בעניין תשלח פה את הסקייפ שלך
הוא מוכן להתערב על עד $200 (שזה די הגיוני גם למישהו שמנצח ב5bb/100 ב100NL, אולי אפשר לרדת ל4000 ידיים).
-
-
סטרייט פלאש
04/02/2020 12:40
במקור פורסם על ידי nlvi
הוא מוכן להתערב על עד $200 (שזה די הגיוני גם למישהו שמנצח ב5bb/100 ב100NL, אולי אפשר לרדת ל4000 ידיים).
באיזה לימיט יהיה המשחק עצמו?
-
-
שלישייה
05/02/2020 19:15
תראה לו שחקנים שמרסקים היי רולר זה לא הגיוני שהם רק רצים טוב מול שחקנים באותה רמה שלהם
-
-
06/02/2020 09:13
במקור פורסם על ידי GOD
באיזה לימיט יהיה המשחק עצמו?
אני חשבתי שהמשחק לא יהיה על כסף, רק על צ'יפים. אחרי 4000 ידיים נניח מי שמוביל אפילו בצ'יפ אחד זוכה. אני פשוט לא יודע אם זה משתלם לרוב מי שמשחק (ומנצח) על בסיס יומי. אם מישהו מעוניין, ויש לו הצעות אחרות - גם אשמח לשמוע.
פוקרלייט - ניסיתי, לא עובד. ואגב, ספציפית בהיי רולר אני נוטה להסכים איתו, במיוחד בלייב. גם אין מספיק משחקים כדי למדוד משהו, וגם כשכולם באותה רמה אני חושב שהמשחק הרבה יותר נתון למזל. הוא פשוט טוען שלרמה הזו שממנה צריך רק מזל מגיעים מהר מאוד.
-
-
סטרייט פלאש
06/02/2020 10:02
במקור פורסם על ידי nlvi
אני חשבתי שהמשחק לא יהיה על כסף, רק על צ'יפים. אחרי 4000 ידיים נניח מי שמוביל אפילו בצ'יפ אחד זוכה. אני פשוט לא יודע אם זה משתלם לרוב מי שמשחק (ומנצח) על בסיס יומי. אם מישהו מעוניין, ויש לו הצעות אחרות - גם אשמח לשמוע.
זה לא מאוד כלכלי לרוב הרגים בתנאים הנוכחיים לעניות דעתי.
במקור פורסם על ידי nlvi
פוקרלייט - ניסיתי, לא עובד. ואגב, ספציפית בהיי רולר אני נוטה להסכים איתו, במיוחד בלייב. גם אין מספיק משחקים כדי למדוד משהו, וגם כשכולם באותה רמה אני חושב שהמשחק הרבה יותר נתון למזל. הוא פשוט טוען שלרמה הזו שממנה צריך רק מזל מגיעים מהר מאוד.
יש הבדל מסויים ברמה בין כל שני שחקנים. ברמות היותר גבוהות הטעויות יהיו פחות גדולות משני הצדדים אבל עדיין יהיו הרבה טעויות יותר קטנות כל הזמן, אף אחד בעולם הפוקר לא קרוב ללשחק מושלם.
-
-
06/02/2020 20:47
לגבי הכלכליות: ממה שאני מבין (אולי אני טועה, זה מחיפוש קצר באינטרנט), לנצח 100NL ב5BB/100 זה לא רע. אז אם יש פה מישהו שזה בערך מה שהוא עושה, זה סה"כ מציע לו אותו דבר (כנראה) רק עם פחות שונות. אפשר אולי להקטין ל1/1.5
לגבי הנקודה השנייה שלך: אני מסכים שאף אחד לא קרוב ללשחק מושלם (במיוחד עם הדינמיות באסטרטגיות המקובלות), אבל אני חושב שככל שאנשים עושים פחות טעויות, ככה פקטור המזל מקבל יותר חשיבות. בנוסף, כמות טורנירי ההיי-רולר היא מן הסתם לא מספיקה כדי שאפשר יהיה להגיד משהו רלוונטי. בויכוח של מזל או יכולת, עדיף לתת דוגמאות של שחקני און ליין עם ווליום רציני שמשחקים בפילדים בהם הפרשי היכולת מורגשים יותר.
-
המשתמשים הבאים מודים ל nlvi על התגובה המועילה:
|
|