|
-
רויאל פלאש
20/11/2010 02:56
כשצריך להפוך את הוליו לבלוף.. יד משוגעת
משחק 1-2 חברי. לגיבור תדמית די אגרסיבית, נבל שחקן טוב וחושב.
כמה לימפים, גיבור מעלה מהCO עם  ל13, ביג משלם.
פלופ (קופה 30) :   , נבל צק, גיבור צק.
טרן (קופה 30): , נבל מהמר 25, גיבור משווה.
ריור (קופה ~80): , נבל צק, ואני מבין שיש לו שואודאון וליו כלשהו. גיבור מהמר 100. אוברבט שנראה כמו בלוף, כדי לבלבל קצת את נבל ולקבל וליו מ10 או 9.
נבל נכנס ללבטים. "מה, פגעת בצבע? פגעת בפול? יש לי סטרייט".הוא מתלבט כחצי דקה, עד שאני שואל אותו "באמת יש לך סטרייט?", הוא עונה שכן, והופך  . שיט, אני אומר לעצמי, הימרתי לוליו בשבילי. ברור לי שאין סיכוי שהוא זורק את זה, במיוחד לאור העובדה שיש הרבה דרואים שיכולתי לפספס.
אלא אם כן... אני אצליח לייצג יד חזקה יותר. ה הוא קלף מעולה בשבילי. "רוצה לראות קלף?" אני שואל אותו. "לא תודה" עונה נבל.. שיט, אני אומר לעצמי. אם אני חושף עכשיו את ה8, זה די ברור שאני רוצה להוציא אותו מהיד. רעיון עולה במוחי.. "אוקי", אני אומר לו בנסיון אחרון, "אתה יכול לבחור איזה קלף אתה רוצה לראות", ומעביר לכיוונו את שני הקלפים, מתפלל שהוא לא יהפוך את המלכה שלי שתבהיר לו שיש לו נאטס, ותהפוך את המהלך שלי לטיפשי ביותר. לשמחתי, נבל אכן הופך את ה שלי. "מה יש לך?", הוא שואל.. "אס שמונה לב? עשר שמונה?", נבל מתלבט עוד כדקה, ומחליט לזרוק את היד..
היה לי מזל שנבל הפך את הקלף הנכון והמפחיד בשבילו.. אחד הקלפים הכי מפחידים שיכל לראות, במיוחד שהליין שלי נראה די אמין. האם גם לכם יצא לבלף באמצעות דיבור/להראות קלפים?!? אשמח לסיפורים נוספים..
-
-
-
סטרייט פלאש
20/11/2010 03:00
דבר אחד בטוח, לסווג אותו כשחקן טוב וחושב אחרי היד הזאת אתה לא יכול....
I mean, I can be friends with you, but if We are playing poker, I'm trying to bust you, It's that simple.
-
המשתמשים הבאים מודים ל Raistlin על התגובה המועילה:
-
שלישייה
20/11/2010 04:11
6^10+....
-
-
פול האוס
20/11/2010 08:48
ידידי, אני משווה לך תוך 5 שניות עם היד הזו. בטח הימור של 100.
אבל אני מכיר הרבה מקרים בהם שחקן מציע להראות קלף אחד, ובדרך מקווה שהיריב יבחר את הקלף ה"טוב" מבחינתו. זה מהלך לא רע אם אתה חושב שהוא בדרך לזרוק בכל מקרה. פיפטי-פיפטי. מקסימום בחר את השני, אתה יוצא קצת טונה והוא זורק מיד.
לי יש שיטה טובה איך לגרום לשחקן מולי לבחור את הקלף שאני רוצה שיבחר, אבל אותה אני כבר לא אשתף, כי לך תדע מתי אפגוש מישהו מכם באיזה שולחן...
נערך לאחרונה על ידי Tutbanana; 20/11/2010 ב 08:52.
"It's not enough to succeed. Others must fail"
-
-
רביעייה
20/11/2010 11:54
במקור פורסם על ידי NadavPeter
אני מסכים.
אבל אפשר לדעת למה?
-
המשתמשים הבאים מודים ל natu על התגובה המועילה:
-
פלאש
20/11/2010 12:43
פשוט מאוד, הסטרייט הזה זאת יש שמחייבת קול, עכשיו אם ril היה רוצה שם השוואה, אז גם אם הוא הציע להראות קלף אחד לשם הטעיה, ברגע שהיריב שלו היה עונה "לא תודה" הוא היה עוצר שם, כי אז זה נראה הכי כמו "אני חלש, רציתי להראות לך קלף שיגרום לך לזרוק, עדיף שאני אשתוק עכשיו לפני שאני אעשה עוד נזק" ובהפוך על הפוך לקבל את ההשוואה... ליידאון לא טוב לדעתי...
-
-
שלישייה
20/11/2010 13:03
לא מסכים בהחלט יכול לסווג אותו כשחקן חושב פשוט חושב דפוק.
שלפעמים זה עדיף משחקן שלא חושב בכלל.
-
-
רויאל פלאש
20/11/2010 13:04
בראד בות' באחד הפרקים של פוקר אפטר דארק היה עם טריפס ארבע והשחקן שמולו לא זוכר מי היה עם טופ פייר(שיש פעמיים 4 על הבורד כמובן) ובות' שאל אותו אם הוא רוצה לראות קלף אחרי שבות' הימר בריבר.הוא אמר כן והרים את הקלף השני(לא את הארבע) ואז השווה ובות' הראה לו את הטריפס.ובות' אמר שהוא בכוונה שם לו את הקינג בצד ימין שלו כי הוא ידע שרוב בני האדם ימניים והם נוטים לבחור את הצד הימני ובילבל את השכל לגבי האונה הימנית של המוח...
-
-
פלאש
20/11/2010 13:04
ril, עוד נקודה חשובבה ששכחת לציין - נבל היה בצ'ק DARK.
ולפי האקשן הזה זה סטרייט-פורוארד וליו בט עם 8 בריבר, לכן QJ מנצח לא רק בלוף אלא גם הרבה וליו בטס מ78, 86, 8J, A8
-
-
רויאל פלאש
20/11/2010 13:41
חבורה של חכמולוגים, חדל להתייחס ליד הזאת כאילו מדובר בואקום, בחייאת דינק
בואקום זה סנאפ וזה אפילו לא קרוב
בהנתן העובדה שיש לי עם ril הסטוריה של..... הרבה... ידייים, אז המשחק שלנו אחד נגד השני טומן בתוכו הרבה גיוונים, הרבה הטעיות, והרבה ליינים לא שגרתיים. ולכן כל התגובות שלכם הן די ריקות כי אתם לא מכירים את הדינמיקה
צ'ק אליו דארק בפלופ
הימור בטרן - סטנדרטי, רוצים להגן על היד שלנו מהדרואוז. רן מציץ שוב בקלפיו (יש פה tell? לא בטוח. הרי הוא יודע שאני לב לזה, ולכן ייתכן והוא באמת סתם על דרואו, וייתכן הוא עושה זאת כדי להטעות). הוא משווה
ריבר 8, מבחינתי בלנק, אבל מבין שאם רן שיחק את היד הזאת סטרייט-פורורד, אז אמור להיות לו כאן באסטד דרואו. החלטתי לתת צ'ק כדי לתת לו אופציה להפוך ת'יד לבלוף.
דיי מהר הוא זורק צ'יפ כחול של מאה לקופה - אוברבט קל.
יש לי ולרן הסטוריה של אוברבטים. ברובם של הפעמים האוברבטים היו בלוף, וביד הספציפית הליין שלו כל כך לא אמין, שזה פשוט לא יכול להיות בלוף. מבלבל? ברור.
אני מתחיל להרהר האם הוא מצ'קצ'ק בהיינד בפלופ FD, רק משווה כשמגיע הצבע, ובריבר מהמר לוליו מ-8?
הרי AT הוא "אמור" להמר בפלופ
כל אובר פר הוא אמור להמר
כל סט הוא אמור להמר
ברגע שהוא לא הימר פלופ, הבנתי שאו שהוא מאוד חזק, ולוקח את הריזיקה עם הדרואוז הרבים כדי לסחוט ממני ווליו בהמשך, או שהוא מאוד חלש וחושב שהוא מקבל קול מהרבה ידיים בפלופ ולכן מעדיף לבלף את הטרן/ריבר
ואז הוא מציע לי לראות קלפים. אני מסרב. אני שואל את עצמי "למה הוא מציע לי את זה?" זה מהלך כזה חלש... מצד שני הוא יודע שאני חושב שזה חלש וויתכן וזו הדרך שלו לגרום לי להשוות?
אני חוזר לחשוב על ה-tell של ההסתכלות בקלפים בטרן
ייתכן והוא נתן שם צ'ק בהיינד עם סט בפלופ, חשב שבטרן אני על דרואו מסויים, והחליט לתת לי לבלף missed draw בריבר?
קיצר, אני יודע שהפוסט הזה הוא all over the place אבל זה רק כדי להמחיש לכם כמה החשיבה בינינו היא הכל חוץ משגרתית.
מה לעשות, אני עוד לא שחקן מושלם, כנראה שזה היה סתם פולד של over thinking
היה לי איזשהו ריד שהסתבר כריד מוטעה, מפה ועד לשמוע את הבלבולי מוח שאתם מפזרים פה..... לכו תעשו חמוצים קיצר
-
-
-
-
רויאל פלאש
20/11/2010 13:58
במקור פורסם על ידי BimperBoy
מה נכנסת למגננה? הפוסט הזה נמצא פה בשביל שאנשים יגיבו לא? אחרת למה לטרוח...
נ.ב
יצאת טונה, עד עכשיו אף אחד לא ידע שזה אתה שעשית את הפולד המזעזע הזה 
הפוסט הזה נמצא פה כדי לספר סיפור מגניב, וזה אכן סיפור מגניב, אין פה באמת יותר מדי דעות שיכולות להנתן, אולי רק דעות של אנשים שמכירים את הנפשות הפועלות.
חוץ מהתגובות שלך ושל עמי, אין פה באמת שום תגובה מועילה אלא רק תגובה מסתלבטת על "עד כמה נבל הוא טמבל"
אתה צודק, אין לי שום צורך להתגונן ולהגן על סגנון המשחק שלי כי אני חושב שאלו שמכירים אותי יודעים שעם הריד הנכון אני יכול לבצע קולים גדולים וקשים, מה לעשות לעיתים הרדאר בוגד בך ואתה מבצע פולד לא נכון. קורה, טועים.
מכאן עד להגיד ש"בעקבות היד הזאת הדבר האחרון שאפשר להגיד על נבל זה שהוא שחקן חושב" - טחחח...לכו חפשו
-
-
רויאל פלאש
20/11/2010 14:05
במקור פורסם על ידי roie_bz
הפוסט הזה נמצא פה כדי לספר סיפור מגניב, וזה אכן סיפור מגניב, אין פה באמת יותר מדי דעות שיכולות להנתן, אולי רק דעות של אנשים שמכירים את הנפשות הפועלות.
חוץ מהתגובות שלך ושל עמי, אין פה באמת שום תגובה מועילה אלא רק תגובה מסתלבטת על "עד כמה נבל הוא טמבל"
אתה צודק, אין לי שום צורך להתגונן ולהגן על סגנון המשחק שלי כי אני חושב שאלו שמכירים אותי יודעים שעם הריד הנכון אני יכול לבצע קולים גדולים וקשים, מה לעשות לעיתים הרדאר בוגד בך ואתה מבצע פולד לא נכון. קורה, טועים.
מכאן עד להגיד ש"בעקבות היד הזאת הדבר האחרון שאפשר להגיד על נבל זה שהוא שחקן חושב" - טחחח...לכו חפשו
אני חושב שנבל חושב שהוא שחקן חושב
-
-
רביעייה
20/11/2010 14:12
במקור פורסם על ידי chump
אני חושב שנבל חושב שהוא שחקן חושב
אני חושב שאתה לא יודע מה שאתה חושב ולכן לא מודע לעובדה שנבל הוא שחקן חושב (ואפילו יותר מידי חושב) ולכן אומר את הדברים האלה.
ובכל מקרה לחשוב על מישהו אם הוא חושב או לא חושב או באיזה רמה הוא חושב זה עניין מאוד אינדיבדואלי, כמו שאני אגיד עכשיו שאני בוחר לחשוב שאתה שחקן לא חושב בגלל שאמרת שאתה חושב שנבל הוא שחקן לא חושב למרות שניתן לראות עפ"י כל ניתוח יד שלו שהוא שחקן חושב.
נערך לאחרונה על ידי natu; 20/11/2010 ב 14:32.
-
המשתמשים הבאים מודים ל natu על התגובה המועילה:
-
רויאל פלאש
20/11/2010 14:25
במקור פורסם על ידי natu
אני חושב שאתה לא יודע מה שאתה חושב ולכן לא מודע לעובדה שנבל הוא שחקן חושב (ואפילו יותר מידי חושב) ולכן אומר את הדברים האלה.
ובכל מקרה לחשוב על מישהו אם הוא חושב או לא חושב או באיזה רמה הוא חושב זה עניין מאוד אינדיבדואלי, כמו שאני אגיד עכשיו שאני בוחר לחשוב שאתה שחקן לא חושב בגלל שאמרת שנבל הוא שחקן לא חושב למרות שניתן לראות עפ"י כל ניתוח יד שלו שהוא שחקן חושב.
אני לא חושב..
-
המשתמשים הבאים מודים ל ril על התגובה המועילה:
-
רויאל פלאש
20/11/2010 14:28
במקור פורסם על ידי natu
(ואפילו יותר מידי חושב)
את זה אני מוכן לקבל כביקורת בונה
לא את שאר הבלבולי מוח
למיטב הבנתי את המשחק שנקרא פוקר, רק שחקן חושב/אובר חושב - יודע לקפל סטרייט, בין אם זה פולד טוב ובין אם זה פולד רע
המשפט האחרון שאמרתי הוא בהחלט המשפט האחרון המתגונן שאני מפזר פה, מהסיבה הפשוטה שאני מתחיל לתהות עם עצמי למה לעזאזל כ"כ מזיזה לי ההתנשאות שלכם כשאני עצמי מרגיש שלם עם האמת שלי
-
-
סטרייט פלאש
20/11/2010 14:29
אתם יכולים להמשיך לבלבל את המוח על רמות חשיבה ועל הוא חושב והוא חושב שאני חושב... אבל אתם אתם מקבלים החלטות רעות במהלך היד.
אין שום סיכוי שיש לו שם צבע כי אתה בטרן מהמר רק ידיים חזקות כלשהן , סטרייט, סטס, טו פייר, .
TPTK . TP and a straight draw
כשהיריב שלך נותן צ'ק בפלופ ואז קול בטרן עם פוזישן אפשר להוציא מהטווח שלו ידיים חזקות מאוד שכן היה לו חשוב יותר להוציא איתן וליו (אני לא רואה את גיבור פה נותן צ'ק עם יד סבירה + לא בפלופ ולא בטרן)
אני כן מסכים עם צ'ק קול בריבר כדי להשאיר את הטווח של היריב רחב, למרות שיכול להתקיים וויכוח על זה כי יש הרבה ידיים שיש להן שואודאון וליו די גבוה כמו זוגות נמוכים או TPTK שבגלל שיש גם זוג על הלוח גם צבע וגם סטרייט עלולים לתת צ'ק מאחורה . זה בעיקר תלוי באגרסיביות.
בכל מקרה, אם החלטתי לתת צ'ק, זה מתוך כוונה לתת קול להימור , ולא כי אני חושש מהיריב שלי ששיחק את היד שלו די פייסאפ.
נערך לאחרונה על ידי Raistlin; 20/11/2010 ב 14:34.
I mean, I can be friends with you, but if We are playing poker, I'm trying to bust you, It's that simple.
-
-
רויאל פלאש
20/11/2010 14:30
במקור פורסם על ידי natu
ובכל מקרה לחשוב על מישהו אם הוא חושב או לא חושב או באיזה רמה הוא חושב זה עניין מאוד אינדיבדואלי, כמו שאני אגיד עכשיו שאני בוחר לחשוב שאתה שחקן לא חושב בגלל שאמרת שנבל הוא שחקן לא חושב למרות שניתן לראות עפ"י כל ניתוח יד שלו שהוא שחקן חושב.
חשבת שחישבתי בחשבשבת? לא חשוב.
-
-
רויאל פלאש
20/11/2010 14:40
אתם יכולים להמשיך לבלבל את המוח על רמות חשיבה ועל הוא חושב והוא חושב שאני חושב... אבל אתם אתם מקבלים החלטות רעות במהלך היד.
אין שום סיכוי שיש לו שם צבע כי אתה בטרן מהמר רק ידיים חזקות כלשהן , סטרייט, סטס, טו פייר, .
TPTK . TP and and a straight draw
כשהיריב שלך נותן צ'ק בפלופ ואז קול בטרן עם פוזישן אפשר להוציא מהטווח שלו ידיים חזקות מאוד שכן היה לו חשוב יותר להוציא איתן וליו (אני לא רואה את גיבור פה נותן צ'ק עם יד סבירה + לא בפלופ ולא בטרן)
אני כן מסכים עם צ'ק קול בריבר כדי להשאיר את הטווח של היריב רחב, למרות שיכול להתקיים וויכוח על זה כי יש הרבה ידיים שיש להן שואודאון וליו די גבוה כמו זוגות נמוכים או TPTK שבגלל שיש גם זוג על הלוח גם צבע וגם סטרייט עלולים לתת צ'ק מאחורה . זה בעיקר תלוי באגרסיביות.
בכל מקרה, אם החלטתי לתת צ'ק, זה מתוך כוונה לתת קול להימור , ולא כי אני חושש מהיריב שלי ששיחק את היד שלו די פייסאפ.
נדב, אתה מנתח את היד לגמרי ABC POKER ואני שוב אומר שזה לא המצב. גיבור בהחלט יכול לשחק ככה צבע כדי להטעות ובחירת ליין מבלבל.
גיבור כן יכול לעשות פלאט בטרן עם ידיים מאוד חזקות כי הוא יודע שאני עשוי לירות כדור נוסף בבלנק ריבר. כן, מהלך מסוכן מאוד שלו, אבל אפשרי.
וכמובן שאני בצ'ק קול בריבר, כי אני יודע שב-99 אחוז מהפעמים הוא מהמר שם, וזה אפילו לא חשוב מה הוא מחזיק. אין טעם בצ'ק רייז כי אין יד חלשה יותר משלי שמשלמת לי אני בצ'ק קול בריבר מתוך ציפיה שהבאסטד דרואו שלו יהיה סייזינג של בלוף שהוא ירצה שיריח לי כמו ווליו. משהו כמו 55 ש"ח בריבר. כמובן שזה סנאפ קול איך שהוא מניח את הצ'יפים על השולחן.
כשהוא זרק מאה פנימה זה גרם לי להבין שהוא הרבה יותר חזק ממה שחשבתי שהוא (כלומר טריפס זה לגמרי תחתית הריינג' שלו שם) כי ההימור הזה הוא אף פעם לא בלוף בספוט הזה. אף פעם. אע"פ שיש לנו הסטוריה ארוכה של אוברבטס בלופס. פוקר משחק דינמי וכמובן ששיחקתי את היד כמו ששיחקתי אותה כדי להביא אותו לבלוף בריבר, בריבר פתאום קלטתי איזה ריד שגוי ווויב שלילי על היד וזה גרם לי לשנות תוכניות
בד ריד, נייס אאוטפליי
עריכה : יש לציין שההימור שלו אכן לא היה בלוף אלא ווליו טהור
אולי הייתי צריך לתת יותר משקל לזה שהיד שלי לגמרי un-rep ולכן כל 8 עם זבל לידו נכלל חזק בטווח ווליו אוברבט שלו
נערך לאחרונה על ידי Dr. Spew; 20/11/2010 ב 15:42.
-
-
סטרייט פלאש
20/11/2010 17:24
if you never valuetown yourself, you are not valuebetting enough
-
|
|