|
-
סטרייט פלאש
03/12/2010 20:07
אסטרטגיית הלימפ
גם אני עברתי (ועדיין עובר) גלגולים שונים במסגרת משחק הפוקר שלי.
בהתחלה כולנו (אני מניח) היינו לימפרים, אח"כ התחלתי להעלות עם ידיים גדולות, אח"כ התחלתי להעלות עם ידיים קטנות, אח"כ למדתי לעשות מיקס למשחק שלי.
היום אני דוגל בלימפ, ולא לימפ עם זוג אס, זוג קינג ואז רי רייז - זה יותר מדי שקוף. אלא לימפ, בעיקר בשולחנות לייב, עם שחקנים ברמה נמוכה, עם כל מיני קלפים/ פוזישן שבשביל לשחק אותם באינטרנט מחייבים רייז אך בלייב הרייז יהיה חסר משמעות. אני פשוט לא מוצא שום טעם ברייז מפוזישן עם סויטרס קונקטורס, בCB, ב3-בט בלוף...זה מהלכים שלא צריכים להתקיים בשולחנות לייב ברמה בינונית-נמוכה כמו שרובנו משחקים בהם היום.
ועשיתי ניסויים בעניין- ב10 הסשנים לייב האחרונים שלי, בדקתי ומצאתי שיש המון TELLS שאתה יכול להפיק משחקני לייב ברמה המדוברת שיגרמו לך לשחק יד בצורה טובה פוסט לופ בלי לנסות לבודד שחקנים כשאנחנו מחזיקים 7-6 סויט וסתם לבנות קופה עם 30 BB פרה פלופ...
כמעט ולא קורה לי שאני מבצע לימפ לקופה, פוגע בבוארד אבל לא יודע איפה אני עומד ביחס לשאר השחקנים ביד (זאת למרות שכביכול פתחתי את השולחן לריינג רחב ביותר) - ושוב זה בזכות TELLS ששחקנים ברמה נמוכה נותנים (סגנון משחק שכמעט ולא משתנה, סיזינג הימור, מהירות הימור, אפילו רעד בידיים).
אז מה אתם חושבים, עידן הלימפ פוט חוזר?
-
-
-
סטרייט
03/12/2010 20:41
אם יש הרבה שחקנים שעושים לימפ ואף פעם לא עושים פולד, זה הכי קל לעשות גם לימפ ולהכניס הכל כשאתה פוגע, זה הsmall ball פוקר שנגרנו כל הזמן דיבר עליו.
היום באונליין קשה למצוא יריבים כאלה אפילו במיקרו, אבל אם זה ככה בלייב בארץ אז גם אני הייתי עושה לימפ.
-
-
פול האוס
03/12/2010 21:54
לדעתי לימפ בלייב הוא ליגיטימי. במיוחד בפארטיות בארץ.
הסיבות העיקריות:
-רייז ממוצע זה 10BB אז יוצא שאפקטיבית לימפ עולה לך רק שלישי ביג בליינד.
-בגלל הרייזים הלא פרופורציונאלים אתה לא יכול להשוות 3 בט אם אתה פתוח ברייז עם יד ספקולטיבית.
-רייז לא מבודד את הפילד ככה למרות שיש לך את ההובלה ביד יהיה לך קשה לבלף 4-5 שחקנים. (אלא אם כבר יש פולדים אילך עד לCO,BTN)
-סמול בול. בגלל שיש לך יתרון יחסית גדול על שאר השחקנים עדיף להשקיע כמה שפחות לפני הפלופ, במיוחד אם אין לך יד חזקה.
-שחקנים רמה 1. השחקנים לא שמים לב לכמה אתה עושה לימפ ומאיזה פוזציה. בגלל זה צריך פחות לשים דגש על deception.
-נותן יותר מצבים לסקוויז. במיוחד אם יש לך טייט אימג'.
-
-
סטרייט פלאש
03/12/2010 21:57
רק אל תאשים בסוף את המזל והריצה הרעה בכל ה"קולרים" שתיתקל בהם.
I mean, I can be friends with you, but if We are playing poker, I'm trying to bust you, It's that simple.
-
-
סטרייט פלאש
03/12/2010 22:11
במקור פורסם על ידי yossisher1
אז מה אתם חושבים, עידן הלימפ פוט חוזר?
תלוי מאוד בסטאקים של השחקנים על השולחן וכמה צריך להרים פרי כדי לבודד...
לפעמים אני מגיע לשלב במהלך הערב שרייז פרי 10BB לא משמעותי כל כך בשביל הלימפרים,
בשלב הזה אני מרחיב את טווח הלימפ שלי ובכל זאת משתדל לא לעשות את זה מעמדות מוקדמות
כי לא מעט פעמים מבצעים רייז פרי ואתה מוצא את עצמך ש50% מהלימפים שלך אתה צריך להשלים בהשוואה של 10BB.
בכל מקרה להסתמך על TELLS בפמליפוט מול 5 כבשים בלי תאוריה...גבולי
נערך לאחרונה על ידי shoko87; 03/12/2010 ב 22:55.
-
-
סטרייט פלאש
-
-
רויאל פלאש
03/12/2010 23:28
לימפ קאלינג/לימפ פולדינג מעמדה מוקדמת הוא מהלך EV- מאוד לטעמי, במיוחד עם ידיים כמו סוטד קונקטורס/סוטד גאפרס/אס חלש.
היד היחידה שסביר לעשות איתה לימפ לטעמי, היא יד כמו זוגות נמוכים (בהנחה שהסטאקים גדולים מספיק), וAA/KK/AK במקרים בהם הדינמיקה מצדיקה מהלך כזה.
הכלל אצבע שלי בפארטיות אומר שאם יד לא שווה רייז, לאחר שיקולי דינמיקה/פוזישן/סטאקים, היא שווה פולד.
-
-
רביעייה
03/12/2010 23:52
אם כבר מדבר על זה.
יש לי תחביב די דבילי(במיוחד ב300BB+) לעשות לימפ-רייז מעמדה מוקדמת עם ידיים שהייתי עושה איתם קול או רייז מעמדה מאוחרת. זה כולל SC טובים - 89+
זה מאפשר לי להשתלט על היד ולפעמים גורם לצרחות\יבבות\נזיפות בשואודאון.
זה גם מאפשר בלנסינג מול הלימפ-רייז עם AA\KK.
בכל מקרה, במיוחד בשולחנות חלשים, לימפ-רייז-קופה גדולה-שואודאון-נצחון עם SC מכניס אנשים לכזה טילט שהילדים שלהם מקבלים עקמת. אחרי אחד כזה יש לכם אימפלייד אודס לשני סשנים קדימה.
Lol Hadookaments 
-
2 המשתמשים הבאים הודו לAnderson על ההודעה המועילה:
Borg972 (04/12/2010), guyman (11/12/2010)
-
סטרייט פלאש
04/12/2010 00:14
במקור פורסם על ידי Anderson
.
בכל מקרה, במיוחד בשולחנות חלשים, לימפ-רייז-קופה גדולה-שואודאון-נצחון עם SC מכניס אנשים לכזה טילט שהילדים שלהם מקבלים עקמת. .
אני סובל מעקמת!
-
המשתמשים הבאים מודים ל shoko87 על התגובה המועילה:
-
שלישייה
-
-
רויאל פלאש
16/12/2010 14:53
הילדים שלהם מקבלים עקמת
במקור פורסם על ידי shoko87
אני סובל מעקמת!
במקור פורסם על ידי gMester
אני נהנה מעקמת
יש מצב שאתם אחים, הייתי בודק את זה
זהו הרמתי את הכפפה אני כבר לא עוקץ שנים
-
-
סטרייט פלאש
16/12/2010 16:12
במקור פורסם על ידי gspot
יש מצב שאתם אחים, הייתי בודק את זה
עבודת שורשים בדרך...
-
המשתמשים הבאים מודים ל shoko87 על התגובה המועילה:
-
16/12/2010 22:25
אם כבר מדבר על זה.
יש לי תחביב די דבילי(במיוחד ב300BB+) לעשות לימפ-רייז מעמדה מוקדמת עם ידיים שהייתי עושה איתם קול או רייז מעמדה מאוחרת. זה כולל SC טובים - 89+
זה מאפשר לי להשתלט על היד ולפעמים גורם לצרחות\יבבות\נזיפות בשואודאון.
זה גם מאפשר בלנסינג מול הלימפ-רייז עם AA\KK.
בכל מקרה, במיוחד בשולחנות חלשים, לימפ-רייז-קופה גדולה-שואודאון-נצחון עם SC מכניס אנשים לכזה טילט שהילדים שלהם מקבלים עקמת. אחרי אחד כזה יש לכם אימפלייד אודס לשני סשנים קדימה.
balancing a limp reraise range haha
i love it
-
-
פלאש
16/12/2010 23:33
אל תצפה שמישהו יכתוב לך שלימפ זה מהלך EV- כי זה לא המצב,
זה פשוט מהלך חלש בגלל שהוא מקטין כ"כ משמעותית את האפשרות שלך להביא לידי ביטוי את הסקיל אדבנטג' שיש לך בשולחן.
שחקנים בינוניים+ יכולים לחשוב שבאמצעות לימפ אתה מרוויח יותר כי אתה מפסיד בליינד,בליינד,בליינד,בליינ ,בליינד, ואז בגלל שהפילד כ"כ חלש כשאתה פוגע טוב אתה מרוויח 30 בליינדים ואתה מרוצה מעצמך.
שחקנים שחותרים למקסם את הריווחיות שבמשחק שלהם ישאפו להרשות לעצמם לשחק אגרו גם מול שחקנים חלשים מתוך מחשבה שגם isolations וגם כמה ברלים שהם זורקים עליהם מדי פעם לא קרובים ללהתאזן עם זה שצורת המשחק שהם משחקים פשוט מוציאה את היריב מהcomfort zone שלו, ובמשחקים דיפ כמו לייב בארץ, זה פשוט כ"כ הרבה כסף.
נ.ב. אם יש משהו שאני אוהב זה לעשות רייז אחרי לימפ של אנדרסון עם 75% מידיים ההתחלתיות בפוקר, לקבל לימפ-3 בט בערך ב75% מהמקרים האלה, להמשיך עם היד שלי בערך ב0.75% מהמקרים האלה, לזרוק קלאטץ' בשאר ולהרגיש טוב עם עצמי מסיבה לא ברורה.
-
|
|