|
-
סטרייט פלאש
-
-
-
רביעייה
08/12/2010 11:33
יש עוד אופציה - הוא היה בלימפ, KK\AA. הסייזינג של החזרה מזכיר מאוד את ה"רייז בדיקה" המפורסם.
Lol Hadookaments 
-
-
רויאל פלאש
08/12/2010 11:38
Since JJ and QQ are never in his range there in a limped pot and you have blockers for both these set you are only behind 55.
i say shove.
-
-
סטרייט פלאש
08/12/2010 11:42
אני לא פוסל כאן גם זוג AA או זוג KK. תראה את הפוזישן של נבל, לא נדיר לראות לימפ עם קלפים כאלה מעמדה מוקדמת על מנת לעשות רי רייז פרה פלופ.
בכל מקרה, ליין מוזר, לא מבין אם הרייז שלו נעשה על מנת לקבל דחיפה ממך או על מנת לבדוק איפה הוא עומד.
אני מניח שסט 5 רוצה לדחוף פה/ לעשות קול. אין סיבה לתת למונסטר דרו לקנות קלפים בזול ברייז נמוך, לכן קשה לי לשים אותו על יד כזאת, כמו כן זאת הדרך הכי מוזרה לשחק מונסטר דרו
(אתה כמעט ולא מנצל את ה FE שמונסטר דרו נותן לך עם רייז נמוך כזה). אז אני שם את וילאן על ארבע קומבינאציות:
AA,KK,QJ,55 - אתה מוביל על רב הריינג, ואתה רוצה לסחוט את המקסימום מטופ פייר. לכן אני בדחיפה כאן (כדי שלא יגיעו אקשן קילרס בטרן).
-
-
סטרייט פלאש
08/12/2010 11:43
במקור פורסם על ידי Anderson
יש עוד אופציה - הוא היה בלימפ, KK\AA. הסייזינג של החזרה מזכיר מאוד את ה"רייז בדיקה" המפורסם.
אנדרסון, בגלל שההודעה שלך קצרה יותר הספקת לפרסם את זה לפני, עכשיו אנשים יחשבו שהעתקתי...
-
-
סטרייט פלאש
08/12/2010 11:45
במקור פורסם על ידי Anderson
המחשבה הזאת עברה לי לרגע בראש, אבל ה"רייז בדיקה" שלו דיי מחייב אותו לקופה
אם אני חוזר בדחיפה הוא צריך להשלים 450 על קופה 1800, קשה לי להאמין שהוא תכנן לבצע בדיקה ובמידה ואני חוזר הוא יזרוק את היד.
נערך לאחרונה על ידי shoko87; 08/12/2010 ב 11:55.
-
-
פול האוס
08/12/2010 11:54
רייז בדיקה לא אומר שהוא הולך לברוח לך מהיד אם תחזור עליו. אתה הרי לא רוצה שהוא יזרוק, והוא כנראה לא רוצה לזרוק עם אובר פייר.
-
-
סטרייט פלאש
08/12/2010 11:58
במקור פורסם על ידי yossisher1
AA,KK,QJ,55 - אתה מוביל על רב הריינג, ואתה רוצה לסחוט את המקסימום מטופ פייר. לכן אני בדחיפה כאן (כדי שלא יגיעו אקשן קילרס בטרן).
העובדה שאני מוביל על רוב הקומביציות היא דיי ברורה, השאלה היא מה הסבירות כאן לכל אחת מהקומבינציות הללו.
קשה לי לראות אותו מבצע את החזרה הנמוכה שלו עם AA/KK ברור שזאת חזרה דיי חריגה גם
לJQ/5-5 אבל נראה לי שהאפשרות הזאת יותר סבירה.
וכמובן שאני מדבר על דחיפה/פולד אין כאן השוואה בחיים.
-
-
סטרייט פלאש
08/12/2010 12:01
במקור פורסם על ידי Tutbanana
רייז בדיקה לא אומר שהוא הולך לברוח לך מהיד אם תחזור עליו. אתה הרי לא רוצה שהוא יזרוק, והוא כנראה לא רוצה לזרוק עם אובר פייר.
אני חושב ש"רייז בדיקה" נועד בשביל לנסות להבין איפה אנחנו עומדים(תקנו אותי אם אני טועה)
כמובן שאני לא רוצה שהוא יזרוק אובר פר, אבל אם הוא העלה והוא מתכנן להשוות דחיפה שלי(מה שדיי סביר)
אני לא חושב שההגדרה למהלך שלו היא"בדיקה"
-
-
רויאל פלאש
08/12/2010 12:03
אין פה פולד בחיים תראה פה הרבה הרבה יותר QK AQ AA KK וסוגים שונים של קומבו דרו מאשר 55
יש לך פה לפחות 60% על הריינג' שלו, דחוף בשמחה.
-
המשתמשים הבאים מודים ל Lenz על התגובה המועילה:
-
סטרייט פלאש
08/12/2010 13:33
במקור פורסם על ידי Lenz
אין פה פולד בחיים תראה פה הרבה הרבה יותר QK AQ AA KK וסוגים שונים של קומבו דרו מאשר 55
יש לך פה לפחות 60% על הריינג' שלו, דחוף בשמחה.
אני בחיים לא אראה כאן AQ/KQ, לפחות לא מאותו הנבל...
גם קשה לי לראות אותו מבצע מולי חזרה נמוכה ולא דחיפה במידה והוא יושב עם דרו מסויים...
נראה לי יותר סביר לראות אותו AA/KK/JQ/5-5 וכן זה מספיק בשביל להצדיק דחיפה שלי ולא פולד.
-
-
סטרייט פלאש
08/12/2010 13:43
great fold. plz keep limping
I mean, I can be friends with you, but if We are playing poker, I'm trying to bust you, It's that simple.
-
-
רויאל פלאש
08/12/2010 14:21
שוקו, אני מבין שקשה לשים אותו על יד אחרת חוץ מסט 5, אבל ללא מידע נוסף אני דוחף פה- יש יותר מדי ידיים שאנחנו מרסקים.
ראיתי כבר כמה שחקנים עושים לימפ קאל עם QK\AQ מעמדות מוקדמות/מאוחרות, וכמובן שיש אופציה שהוא עשה לימפ עם AA/KK או משחק דרו/קומבו דרו כמו 10 9 יהלום או פלאש דרו+פגיעה בצורה אגרסיבית.
-
-
רויאל פלאש
08/12/2010 14:39
אמרת שאתה חדש ואין לך מידע על השחקנים לא? אז למה שהוא לא יוכל להיות פה על J5 סוט\Q5 סוט? זה ככה בקטנה אבל בכל אופן כמו שכבר אמרו זה סט 5 זה לא היד היחידה שיכולה להיות לו כאן ובכל אופן אתם כאן עם 66BB לא? מה כבר יש לחשוב יותר מדי ? לדעתי עם סטאק כזה בבורד כזה הכסף נכנס פנימה, נתקלת בטופ של הריינג' שלו? קורה.וגם אז יש לך 16%. שתה כוס קפה ועבור ליד הבאה.
זהו הרמתי את הכפפה אני כבר לא עוקץ שנים
-
-
סטרייט פלאש
08/12/2010 15:11
במקור פורסם על ידי ril
שוקו, אני מבין שקשה לשים אותו על יד אחרת חוץ מסט 5, אבל ללא מידע נוסף אני דוחף פה- יש יותר מדי ידיים שאנחנו מרסקים.
ראיתי כבר כמה שחקנים עושים לימפ קאל עם QK\AQ מעמדות מוקדמות/מאוחרות, וכמובן שיש אופציה שהוא עשה לימפ עם AA/KK או משחק דרו/קומבו דרו כמו 10 9 יהלום או פלאש דרו+פגיעה בצורה אגרסיבית.
הוא ביצע לא מעט העלאות פרי(לפחות בשעה הראשונה של המשחק )אז קשה לי להעריך שAQ/KQ בראנג שלו גם מהסיבה שפריפלוף הוא לא העלה וגם מהסיבה
שאני לא רואה אותו בחיים חוזר אלי 3בט בפלוף עם אחת מהידיים האלו.
ואני ממש לא פוסל אפשרות שהוא משחק בצורה אגרסיבית סוג של דרו ,
הבעיה שאני מעולם לא נתקלתי בשחקן שמבצע 3 בט בפלוף מינריז שמחייב אותו לקופה, אלה בדחיפה...
במקור פורסם על ידי gspot
אמרת שאתה חדש ואין לך מידע על השחקנים לא? אז למה שהוא לא יוכל להיות פה על J5 סוט\Q5 סוט? זה ככה בקטנה אבל בכל אופן כמו שכבר אמרו זה סט 5 זה לא היד היחידה שיכולה להיות לו כאן ובכל אופן אתם כאן עם 66BB לא? מה כבר יש לחשוב יותר מדי ? לדעתי עם סטאק כזה בבורד כזה הכסף נכנס פנימה, נתקלת בטופ של הריינג' שלו? קורה.וגם אז יש לך 16%. שתה כוס קפה ועבור ליד הבאה.
המידע היחידי שהיה לי זה שהוא לא כבש,
והוא ישב עם 90BB אם זה לא היה ברור,בטרן כדי להשוות הייתי צריך להוסיף עוד 200.
בכל מקרה אני מסיק שAA/KK/JQ/5-5 יושבים בראנג' שלו, ובסך הכל הוא יושב בתחילת היד עם 90BB
אז כנראה שזה היה פולד רע.
תודה רבה לכל המגיבים.
נערך לאחרונה על ידי shoko87; 08/12/2010 ב 15:19.
-
-
פול האוס
08/12/2010 19:08
אני לא חושב שזאות זריקה רעה. קשה לי לראות אותו משחק ככה KK\AA וגם אם כן אז כנראה שהוא היה חוזר אול אין ולא עוד 200. כנל לגבי AQ,QK.
גם קומבו דרו כנראה היה דוחף פה. אני גם לא רואה בלופים בטווח שלו. לדעתי הוא או סט 55 או QJ.
-
-
סטרייט פלאש
09/12/2010 00:27
במקור פורסם על ידי AAup
אני לא חושב שזאות זריקה רעה. קשה לי לראות אותו משחק ככה KK\AA וגם אם כן אז כנראה שהוא היה חוזר אול אין ולא עוד 200. כנל לגבי AQ,QK.
גם קומבו דרו כנראה היה דוחף פה. אני גם לא רואה בלופים בטווח שלו. לדעתי הוא או סט 55 או QJ.
זה בדיוק מה שאני חושב, שכל דרו כאן בחיים לא חוזר עוד 200 אלי אלה משווה או דוחף...
AA/KK גם מאוד מאוד סביר שהיה משווה או דוחף , אבל נגיד שעוד יש מקום לתייג אותו כאן.
5-5/QJ אלו ידיים שגם היו חוזרות בדחיפה ולא בחזרה שהוא חזר, אבל יותר סביר שהחזרה
הזאת היא מאחת מהידיים האלו מאשר AA/KK.
מצד שני העלתי את היד הזאת כי אני באמת לא סגור על העובדה שביצעתי פולד נכון...
ואם רוב מוחלט טוען שיש כאן משהו שאני מפספס אז אני נוטה לקבל את הטענה הזאת.
עריכה: עוד קצת קונטרה לטובת הפולד ואני חוזר בי
נערך לאחרונה על ידי shoko87; 09/12/2010 ב 00:29.
-
-
שלישייה
09/12/2010 09:32
אני
אני חושב שזה פולד לא טוב,מכל הסיבות שמנו פה
ובנוסף אני חושב שאם היה לו סט 5 הוא היה עושה צ'ק רייז כנראה,וגם אם יש לו סט,יש לך 16 אחוז-זה לא הרבה,אבל שאתה משלב את הכל ביחד והעובדה שאתה בפארטיה אז זה פולד לא טוב.
-
-
סטרייט פלאש
09/12/2010 11:50
yea, easy shove
and i prefer raising pre in position on most tables
נערך לאחרונה על ידי djo; 09/12/2010 ב 12:51.
if you never valuetown yourself, you are not valuebetting enough
-
-
רויאל פלאש
09/12/2010 12:24
במקור פורסם על ידי AAup
אתה באמת חושב שאתה יכול לצמצם את הטווח של וילן בדיוק ל55 וJQ? ועוד בואקום עם וילן לא ידוע? קצת יומרני לדעתי, אי אפשר להוציא KK AA וקמבו דרו מהטווח שלו, גם אם אתה חושב שהוא לא היה משחק אותם ככה אתה בהחלט לא יכול לדעת שהוא לא משחק אותם ככה. ולכן זה קול קל, קול קשה אבל פולד.
-
|
|