|
-
פול האוס
21/12/2010 22:56
איך להשתפר און ליין.
אחרי שנה של נסיון במשחקי לייב (ממוצע 2 סשנים בשבוע) החלטתי לנסות את מזלי גם און ליין.
הפקדתי לפני חודש וחצי. אני משחק NL25 רק ראש. מה אתם ממליצים לי לעשות כדי להשתפר?
שיחקתי כ60K ידים. ב30K הראשונות רצתי ממש טוב ועליתי ל$1500 אז עליתי לNL50 רצתי רע ירדתי ל500$ שהתחלתי איתם וחזרתי לNL25. אני משחקABC ומרגיש שאני לא מתקדם לשום מקום. סך הכול אני ברייק איבן ומורווח רק מהרייק בק. האם ראש לא רווחי, איך אני משפר את המשחק שלי?
-
-
-
פלאש
21/12/2010 23:27
ראש רווחי אם אתה מבין את הדינמיקה של השחקנים שם, ובא מוכן אסטרטגית.
תוסיף את העובדה שרואים המון ידיים בשעה וזו מכונת כסף לשחקנים טובים.
הייתי ממליץ על כמה חוקים :
שחק בפוזישן
שחק abc
תניח שלנבל יש את זה והוא לא מבלף
תשחק קופות גדולות עם ידיים פרימיום
תגבה מקסימום ואליו בפגיעה
לי אישית קל לשחק שם שורטסטאק לפגוע tptk או אוברפייר ולהתחייב לקופה להכפיל (או להפסיד מעט) וחוזר חלילה. מצאתי שזו אסטרטגיה רווחית שחקנים נוטים לשלם עם ידיים מצחיקות.
-
-
21/12/2010 23:35
ראש פוקר זה ממש לא פוקר רגיל, ואני בגדול ממליץ להתרחק מהמשחק הזה.
כשאין לך את האלמנט של הread גרף "המזל" עולה וגרף ה"יכולת" יורד, בנוסף לזה הrake rate בראש פוקר הוא פשוט עצום לעומת כל משחק אחר וקיימות עוד המון סיבות שאני לא ימנה...
אם אתה יותר בקטע של "לראות המון ידיים בזמן קצר" ואתה טוען שיש לך אחלה ABC פוקר, אין שום דבר רע בmass mutitabling
-
-
סטרייט
23/12/2010 11:58
עזוב אותך מכל מה שאומרים לך!
רק תדע להתמודד היטב בתקופת ה downswing שלך והכל יהיה בסדר, מבטיח
-
-
סטרייט פלאש
23/12/2010 14:11
במקור פורסם על ידי dohgg
ראש פוקר זה ממש לא פוקר רגיל, ואני בגדול ממליץ להתרחק מהמשחק הזה.
כשאין לך את האלמנט של הread גרף "המזל" עולה וגרף ה"יכולת" יורד, בנוסף לזה הrake rate בראש פוקר הוא פשוט עצום לעומת כל משחק אחר וקיימות עוד המון סיבות שאני לא ימנה...
אם אתה יותר בקטע של "לראות המון ידיים בזמן קצר" ואתה טוען שיש לך אחלה ABC פוקר, אין שום דבר רע בmass mutitabling
+1
אני פחות ממליץ על ראש באופן כללי ובטח לשחקן שעושה יחסית את צעדיו הראשונים באינטרנט. רד לשחק 3-4 שולחנות 25NL.
חלק גדול מכל מה שאני יודע למדתי מלקרוא מדריכים ו concepts of the week שמפורסמים כאן http://forumserver.twoplustwo.com/78...kes-full-ring/.
בנוסף, כרגיל אני לא אובייקטיבי, אבל לשחק באתר שיש בו שחקנים יותר חלשים ורייקבק יותר גבוה יכול להוסיף הרבה לשורה התחתונה שלך. ב-50NL (ובמידה מסויימת גם ב 25אנל), ABC פוקר בטילט/סטארז כבר לא מספיק.
if you never valuetown yourself, you are not valuebetting enough
-
-
סטרייט
23/12/2010 14:29
הרמה בראש קצת יותר גבוהה, אבל הרייקבק טוב, אתה משחק 9 או 6?
בעיקרון זה פוקר, משתפרים כרגיל מניתוח ידיים צפייה בסרטונים באתרי אימון וכו'.
אני משחק יחסית abc אבל עושה דברים קצת אחרת מאחרים.
נערך לאחרונה על ידי avi23; 23/12/2010 ב 14:31.
-
-
זוגיים
23/12/2010 18:54
או שתשקול את המשחק שאני משחק בו - heads up limit ותוכל להגיע ל 4 bb/100 + רייקבק ברמות של 2/4 ו 3/6 עם הדרכה מתאימה. תכניס פחות ידיים לשעה כמדובר גם בזמני המתנה לא מבוטלים (לא תמיד יש לקוחות שמגיעים לשחק איתך) אבל תוכל להגיע ל winrate גבוה יותר.
מעבר לזה, אני גם מסכים עם dohgg הפוסט שלו טוב מאד לפי דעתי.
-
-
23/12/2010 19:34
run bad is probably not the reason you lost 20 bi at 50nl. what are your leaks?
show us hands
-
-
פול האוס
23/12/2010 20:49
במקור פורסם על ידי dirtydancr
run bad is probably not the reason you lost 20 bi at 50nl. what are your leaks?
show us hands
מצד שני הרווחתי 40 באיי אינז ב25NL אז זה גם כנראה לא כי אני שחקן כזה טוב.
-
המשתמשים הבאים מודים ל AAup על התגובה המועילה:
|
|