באופן קונסיסטנטי אני מוצא את עצמי יותר מדי באבל/מינקאש.
גם כשאני מגיע ל FT, אני לא מצליח לעבור את מחסום ה 4th...
יש למישהו טיפים מיוחדים לאנדגיים או יכול להפנות לחומר קריאה/צפיה ?
(משהו שיכול להוסיף על המלצות האנדגיים של הרינגטון)
אולי דווקא בגלל שאתה מקשיב להרינגטון אתה לא מצליח.
איזה סוג של SNGS?
טורבו? כמה שחקנים? מה בעיקר ה-משחק שאתה משחק?
תן קצת פרטים, יש שינויים , אמנם לא דרמטיים, אבל קיימים בין סוגי השולחנות.
יש הבדל עצום בין SNGs לבין MTTs.
ההבדל הוא שבMTT אתה צריך לכוון יותר לניצחון וכמו כן לנצל את הבאבל לא בשביל לשרוד אלא בשביל להפעיל לחץ(לכן מומלץ לפעמים לקחת סיכונים מוקדם כי יותר מאוחר תרויח הרבה מהפעלת הלחץ הזה)
בSNG בגלל שהשדה קטן וההפרש בין הפרסים לא ענקי יש דקויות ולפעמים לשרוד מקום נוסף או שניים משתלם יותר
אולי דווקא בגלל שאתה מקשיב להרינגטון אתה לא מצליח.
איזה סוג של SNGS?
טורבו? כמה שחקנים? מה בעיקר ה-משחק שאתה משחק?
תן קצת פרטים, יש שינויים , אמנם לא דרמטיים, אבל קיימים בין סוגי השולחנות.
I'M not sure that you're right.
AVOID flips as long as you can (mind your M), and prefer to force flips than accept ones
At late stages in most of the micro SNGs the majority of players' Ms are 5-12 so pushing with AQ/77 (and similar) when first in, seems to be a must, isn't that the case?
Dov, try ICM. that perfect for bubble moments.
d/l SNG Wiz and play with it a bit, it will give you a good clue
also
check with yourself mentally whats the difference between your game out of the bubble to close or in the bubble. its not just about the others you know
ה-4.4/180 מאוד רווחיים, מה ה-ROI שלך אם אפשר לשאול? יש ב-parttimepoker מאמנים שמציעים ללמד 4.4/180 במחירים די סבירים, כדאי לך לנסות שיעור שניים.
יש יותר מדי BBs בשביל ליישם אסטרטגיה של פוש/פולד, ככה שמעבר ל-ICM אתה צריך לדעת 3 בט ריינג'ס, להתאים את עצמך למשחק שורט הנדד, ולשכלל את המשחק פסוט פלופ שלך.
הסיבה היחידה שאני לא משחק 4.4/180 היא שהם לוקחים 4 וחצי שעות ואני קצת חסר סבלנות, אבל לפי מה שהבנתי זה הבית ספר המושלם ל-MTTS, בהצלחה!!!
At late stages in most of the micro SNGs the majority of players' Ms are 5-12 so pushing with AQ/77 (and similar) when first in, seems to be a must, isn't that the case?
When M=5, yes.
I don't think that shoving UTG 77 when M=10+is the right move.
If you shove 77 UTG, in the best case you flipping..
I'd rather shove 77 from BB to BTN raise.