"מעדיף לשמור על כמה שיותר צ'יפים" -> בהשראת המשפט הזה אני מוותר על CBET בפלופ נגד שני שחקנים כשאני מדבר ראשון.
נכון שזה פלופ טוב לסי-בט, אבל כאמור רק בגלל שזה טורניר וגם בגלל שזו בערך היד השלישית בטורניר (אין מידע על שחקנים).
בטרן אני כבר כן אוביל.
והריבר בט-פולד זה בסדר (נגד UNKNOWN).
הדרך המוזרה שבה שיחקת הקשתה עליך לדעת מה קורה ביד.
פלופ: מסכים שה-CBET גבולי, אבל אני מניח שהרציונל שלך הוא כזה- אני לא מקפל אם אני מצ'קצ'ק ומישהו מעלה מאחורי- אז אני מעדיף לשמור על היוזמה ביד מאשר להכנס לצ'ק-קול mode... אני צודק?
CBET סבבה לדעתי
בטרן: אני חושב שאני מעדיף הימור, גם כדי להמשיך לתקוף את הדרוז ולהוציא ואליו מ-10x או Kx, וגם כדי לדעת מול מה אתה עומד (אני מניח ש-Q או AJ יעשוו עליך רייז בטרן, ואז אתה יכול לקפל בשקט).
לא סגור כל כך על למה אתה מצ'קצ'ק שם, אני מניח שבשביל פוט-קונטרול, אבל קשה לעשות פוט-קונטרול OOP.
גם נשאלת השאלה- האם אתה משווה אם הוא נותן PSB? אם כן, לא היה עדיף לתת בט בעצמך?
ריבר: אני לא כל כך רואה מה בט משיג פה, הפלאש הגיע, יש שם המון פול-האוסים... ממה אתה מנסה להוציא ואליו? KJ? או שזה בלוקינג בט נגד פלאש?
בלימיט הזה נראה לי שוילאן יתן עליך רייז עם פלאש בכל מקרה ככה שזה לא ממש יעזור.
בנוסף, מול הכבשים הכבדים של ה-quarter million, יש אפילו את הסיכוי הקלוש שקיפלת יד שהייתה עושה צ'ופ .
מעדיף צ'ק-קול או צ'ק-פולד שם נראה לי, תלוי בגודל ההימור.
+1
CBET מתבקש בפלופ כזה.
לא אוהב את הצ'ק שלך בטרן , תן הימור של חצי קופה וזרוק לרייז ,אם הוא עושה פלאט קול, קל לשים אותו על דראו ולתת עוד הימור על בלאנק בריבר.
בכל מקרה אחרי הצ'ק בטרן , הליין של הבט/פולד נראלי לא טוב , מעדיף צ'ק קול סולידי.
תודה על התגובות.
אני אסביר את ההגיון שלי בליין אשמח להערות.
בפלופ אני בהחלט אוהב את היד שלי ורוצה להקשות על זוגות ודרוז.
בשלב הזה oop אני אתן סיבט אל תוך הפלופ הזה עם כל מה שפתחתי איתו, גם אל תוך שני שחקנים, קל וחומר עם יד שיש לה הרבה אקוויטי בכל אופן.
ברגע שאני מקבל השוואה הטווח שלו מצתמצם מעט אבל הוא עדין די רחב.
אני לא רואה סיבה להמר בטרן. TX וזוגות קטנים גם ככה יזרקו ואין להם יותר מדי אאוטים, צ'ק אולי ייתן לי קצת וליו בריבר. חלק מהדרוז הגיעו לשם ומן הסתם אני הרחק מאחור מול QX. אני מעדיף לשמור על קופה קטנה יותר,
להשוות בט שלו שיכול להיות גם לוליו עם KJ KT ואף פחות מזה ולראות מה קורה בריבר.
ברגע שאני עושה ברודווי בריבר החלטתי לתת דונק אליו לוליו. QX ללא פול, J9 , ואף KJ (בטורניר הזה אם הבט לא גדול מדי) עדין יכולים להשוות לי ויש לי בעיה אם אני נותן צ'ק והוא יורה PSB. חשבתי שאני אזרוק בכל אופן לבט גדול וAX אמור להיבהל בעצמו מפלאשים ובואטס ורק לשלם לי. פחדתי פה מבואטס ולא מצבעים. בכל אופן כשהוא עשה רייז עשיתי אינסטהפולד כבר החלטתי על זה מראש שאני לא משלם לסיכוי הקטן של צ'ופ, מעדיף למצוא ספוטים טובים יותר בטורניר הזה.
יד מעניינת....אני משחק את הטורניר הזה כמעט כל שבוע, השבוע דילגתי בגלל ברזיל.
מבין את ההיגיון שלך לאורך כל הדרך, מלבד בריבר. אם אתה אומר "החלטתי מראש שאני לא משלם", למה להמר כל כך חזק ?
אגב, אתה משתמש ב-SS ? בדיוק במצבים כאלה הוא יכול לתת מידע ששווה זהב.
בכל מקרה, לאור ההכרות שלי עם השחקנים (בעיקר בתחילת הטורניר), אני מסכים עם צחי ומעדיף כאן C/C.