חח החמור אחד הדברים.
ואיזה מאכזב אנטוניוס עם הקאל שם לדחיפה (מעולה ד"א) של אנט.
נראה כאילו הוא השחקן הכי חלש שם בשני הפרקים האלה, מדהים אותי לאחר העונות הקודמות שלו במליון דולר ובהייסטייקס.
קאמבק יפה של מייק, ואני עדיין בשוק שהשחקן הכי רווחי שם פשוט ברח עם הכסף בפרק הקודם.
חח החמור אחד הדברים.
ואיזה מאכזב אנטוניוס עם הקאל שם לדחיפה (מעולה ד"א) של אנט.
נראה כאילו הוא השחקן הכי חלש שם בשני הפרקים האלה, מדהים אותי לאחר העונות הקודמות שלו במליון דולר ובהייסטייקס.
קאמבק יפה של מייק, ואני עדיין בשוק שהשחקן הכי רווחי שם פשוט ברח עם הכסף בפרק הקודם.
להגיד על כריס פרגסון שהוא פחדן זה תמוה בלשון המעטה.
לזכותו של כריס ייאמר שגם שהוא מפסיד חצי מיליון דולר הוא בדר"כ קם (כפי שקרה לו עם AA מול סט של אייבי). אל תשכח שמעבר לכסף זו גם תחרות ("מעין טורניר קאש") ואיך אתה יודע שהוא לא יחזור ?
אני רואה את היד של אייבי ופלדמן ומרגיש שאונסים אותי. פלדמן המסכן הזה , כאילו אייבי דחף לו לום לתחת ואמר "אני מתחיל לסובב, כשיימאס לך תגיד פולד".
יד מדהימה.
פרגוסון בהתנהגות לא אתית ולא אופיינית... ואני בכלל לא מבין למה ממשיכים להביא אותו לתוכניות טלוויזיה, הוא שחקן כל כך אפור ולא מגוון. הווארד לדרר #2
מה אתה מדבר, הוא שחקן פשוט מעולה וכל יד שהוא משחק הוא משחק אותה כמעט בלי אף טעות. הייתי רוצה לראות אותו מנסה לשחק יותר ידיים כי כל יד שהוא משחק זה מאסטר פיס.
I mean, I can be friends with you, but if We are playing poker, I'm trying to bust you, It's that simple.
פרגוסון הוא אחד מאבני היסוד של הפוקר המודרני, הוא ללא ספק אדם מאוד חכם שכיף לשמוע בכללי. אני בטוח שהוא עושה הון מפוקר וכל מה שמסביבו, אבל טלוויזיונית הבחור משעמם. המהלך הזה של ההיט אנד ראן פשוט לא אתי, תחילה חשבתי שהוא ברח אחרי DAY 1 ולא הופיע ליום השני, אבל מסתבר שזה קרה לפני. אנשים כמו פרגוסון, כמו לדרר, צריכים להופיע במקומות אחרים בעולם הפוקר. יתאים לפרשן, לנתח, כל מיני פורמטים חדשניים שלא מערבים דווקא משחק פוקר, אלא מתיחסים למה שמסביב, אני באמת חושב שיש לזה מקום עכשיו. מעין בלוגים מצולמים שיסקרו כל מיני התרחשויות בעולם הפוקר. אבל אני לא חושב שיש להם מקום היום בשולחנות המצולמים. הלמיוט כבר קלט את זה נדמה לי
cliffs:
היחידים בכל העולם שזה משודר אצלם זה אחוז קטן מאוכלוסיית בריטניה שמנויים על הערוץ הספיציפי הזה. פרקים 3 ו-4 כבר שודרו אבל טרם הועלו. יש צפי שהם יהיו בימים הקרובים.
if you never valuetown yourself, you are not valuebetting enough